Beograd Vesti

Maloletnik uhapšen zbog prebijanja brata ministra u Vladi BiH, za drugim se traga

policija

Dvojica maloletnika koji se sumnjiče za prebijanje Đorđa Mijatovića, rođenog brata ministra u Vladi BiH Vojina Mijatovića u parku na Voždovcu, identifikovana su.

Jedan od osumnjičenih, mladić od 16 godina, uhapšen je.

Osumnjičeni je saslušan u Odeljenju za maloletnike Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, a tereti se za teško ubistvo, rečeno je medijima u Tužilaštvu.

Odeljenje za maloletnike Višeg javnog tužilaštva u Beogradu predložilo je, nakon saslušanja, da se osumnjičenom odredi pritvor.

Pritvor je predložen zbog opasnosti od bekstva, uticaja na svedoke, opasnosti da ne ponovi krivično delo u kratkom vremenskom periodu i uzneniremnja javnosti.

I drugi osumnjičeni je šesnaestogodišnjak i za njim se intenzivno traga.

Njih dvojica se sumnjiče da su Mijatoviću zadali udarce u glavu.

Đorđe Mijatović (40), brat potpredsednika Vlade FBiH i ministra razvoja i preduzetništva Vojina Mijatovića, pretučen je u nedelju u dečijem parku na Voždovcu. Mijatovićev sin se požalio ocu da su ga mladići maltretirali u parku. Mijatović je zatim otišao do njih, i nakon kraće rasprave, mladići su ga napali i pretukli.

On je u teškom stanju primljen u bolnicu gde je podlegao zadobijenim povredama. Kako piše Blic, zadobio je više udaraca u glavu, od čega mu je naprsla lobanja i došlo je do epileptičnog napada i infarkta.

Izvor: Blic. N1

“Ajde, dosta je”: N1 objavio snimak prebijanja ministrovog brata u Beogradu i huligana koji beže

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link