Srbija Vesti

Uhapšen nastavnik iz Vrbasa, učenici 8. razreda slao neprimerene poruke

nastavnik-vrbas-ucenica-polno-uznemiravanje
FOTO: FACEBOOK / DRUSTVENE MREZE

Nastavnik istorije P.H. iz Vrbasa, lišen je slobode zbog sumnje da je izvršio polno uznemiravanje učenice u školi u kojoj predaje. Osumnjičeni je slao neprimerene poruke devojčici koja ide u osmi razred, a roditelji su slučaj prijavili upravi škole.

– Događaj je prijavljen u Policijskoj upravi u Vrbasu i protiv nastavnika Osnovne škole „Bratstvo jedinstvo“ podneta je krivična prijava, zbog krivičnog dela polno uznemiravanje učinjeno na štetu učenice osmog razreda – navedeno je u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vrbasu.

Kako se nezvanično saznaje, nastavnik istorije osumnjičen je da je slao neprimerene poruke učenici osmog razreda škole u kojoj predaje, a sve se izdešavalo početkom ove nedelje kada je devojčica ceo slučaj prijavila svojim roditeljima, prenosi Nova.

– Roditelji učenice su potom P. H. prijavili upravi škole, nakon čega je, kako nezvanično saznajemo, suspendovan sa svih dužnosti u školi u kojoj radi od septembra 2017. godine i protiv njega je pokrenut disciplinski postupak – kaže izvor.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje, nakon čega je sproveden javnom tužiocu Osnovnog javnog tužilaštva u Vrbasu radi saslušanja i preduzimanja drugih dokaznih radnji u postupku.

Izvor: Nova

Skandal u školi: Čistačica slala neprimerene fotografije učeniku (14), pa imala odnose sa njim

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link