Svet

Skandal u školi: Čistačica slala neprimerene fotografije učeniku (14), pa imala odnose sa njim

cistacica-skola
Endi Pejdž Rozafort Foto: CT State Police

Endi Pejdž Rozafor, školska čistačica iz Nju Ferfilda u Konektikatu, uhapšena je nakon što je imala seksualne odnose sa tinejdžerom i zbog toga što mu je slala gole slike i snimke na kojima masturbira.

Navodno je koristila Snepčet i Instagram tokom perioda od šest meseci kako bi dečaku slala gole fotografije i video snimke sebe i imala seksualni odnos sa njim.

„Hoćeš da vidiš nešto“, navodno je glasila poruka nakon koje je usledila prva fotografija.

Tada je rekla da je greškom poslala snimak, ali je ubrzo poslala još jedan goli selfi.

Policija je započela istragu o njenom ponašanju nakon što je drugarica žrtve to rekla njegovim roditeljima, koji su naknadno prijavili policiji jer su sumnjali na seksualni napad, prenosi Nova.

Rozafort je takođe optužena da je slala video snimke na kojima masturbira i tražila od dečaka da uzvrati svojim golim slikama. Na njenom telefonu pronađena je slika žrtve bez majice.

Policajci su, u međuvremenu, prikupili dokaze kako bi dokazali da je par bio na istoj lokaciji kada su se dogodili navodni seksualni napadi.

U policijskom izveštaju se navodi da je momak imao seksualni odnos u vozilu sa čistačicom, ali je „prekinuo odnos jer je počeo da se oseća čudno zbog toga“.

Rekao je roditeljima o navodnom napadu dva dana kasnije jer se osećao „veoma čudno i krivo“ zbog onoga što se dogodilo.

Čistačica je platila kauciju od 100.000 dolara i puštena je pod uslovom da nema kontakt ni sa jednim maloletnikom osim sa svojom decom i da joj više nije dozvoljeno da koristi društvene mreže.

Posle optužbi, dala je ostavku na honorarni posao u školi, koja ju je u decembru upozorila da ne sme da šalje poruke ili da kontaktira učenike preko platformi društvenih mreža.

Na sudu je tvrdila da nije kriva i njeno sledeće pojavljivanje pred sudom zakazano je za 23. mart.

Škola brani transrodnu nastavnicu sa džinovskim grudima, roditelji ušli u rat sa upravom (FOTO)

302 Shares
302 Shares
Share via
Copy link