Magazin Srbija

Uhapšen batinaš sa protesta u Šapcu koji je pretukao komšiju

dragan-popovic-sabac
Dragan Popović Foto: Podrinske

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Šapcu, policija je uhapsila osumnjičenog koji je preksinoć pretukao Dragana Popovića iz Šapca.

Dragan Popović iz Šapca pretučen je pre dve dana oko 22.30 sati ispred kuće u kojoj živi od strane, kako je rekao, Nikole Čvorića, koji je široj javnosti poznat kao batinaš s blokada održanih u tom gradu.

U odgovoru portalu Nova.rs, iz Osnovnog javnog tužilaštva u Šapcu kažu da je uhapšeno osumnjičeno lice zbog postojanja osnova sumnje da je izvršilo krivično delo teška telesna povreda, na štetu D.P. iz Šapca.

“Uhapšeno lice je saslušano pred ovim tužilaštvom, te je Osnovnom sudu u Šapcu podnet predlog za određivanje pritvora protiv istog”, kažu u odgovoru iz OJT u Šapcu.

Kako je Popović ispričao juče za Podrinske, napadnut je kada se vraćao sa posla iz druge smene, bez razloga.

– Čovek je išao ispred mene jedno 10 metara, reč je o Nikoli Čvoriću, mom komšiji. Kada sam bio na samom ćošku ulice on se vratio nazad ka meni. Pitao me je: „Komšo, znaš li ti mene?“ i ja sam mu odgovorio da znam i njega i njegovog brata i njegovu ženu, kao i da znam da živi u prvoj kući iza teretane. U tom trenutku udario me je pesnicom. Ja sam ga pitao: „Šta ti je, komšo?“ međutim on je mene nastavio da udara drugi put, treći put sam pao dole na travu nakon čega je počeo da me šutira nogama po glavi – rekao je između ostalog za „Podrinske“ Popović.

Popović je dodao i da je uspeo da pobegne u svoje dvorište, pozvao je ženu i dete da izađu i zvao policiju i Službu za hitnu medicinsku pomoć. U iskazu policiji, Popović je Čvorića naveo punim imenom i prezimenom.

Inače, Čvorić je javnosti poznat sa fotografija na kojima su nasilnici koji su gumenim čekićima i palicama išli na goloruki narod koji je protestovao u Šapcu. Kazne za nasilnike su izostale.

SNS batinaš iz Šapca pretukao komšiju, slomio mu nos

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika

komentar

Klikni da objaviš komentar

394 Shares
394 Shares
Share via
Copy link