Magazin Srbija

SNS batinaš iz Šapca pretukao komšiju, slomio mu nos

dragan-popovic-sabac
Dragan Popović Foto: Podrinske

Dragan Popović iz Šapca, pretučen je sinoć oko 22:30 sati ispred kuće u kojoj stanuje. Njega je, kako tvrdi, pretukao Nikola Čvorić – široj javnosti poznat kao SNS batinaš sa čekićem tokom protesta održanih u Šapcu.

– Jel se sećate Nikole Čvorića, batinaša sa mosta u Šapcu, istaknutog člana SNS-a? Sinoć je pretukao komšiju, čovek sada ide na operaciju nosa. Policija na uviđaju samo uzela podatke, nisu slikali krv koja je isprskala trotoar i travu – napisao je na Tviteru danas advokat Aleksandar Mijailović.

Popović je za Podrinske rekao da je napadnut bez razloga kada se vraćao sa posla iz druge smene:

– Čovek je išao ispred mene jedno 10 metara, reč je o Nikoli Čvoriću, mom komšiji. Kada sam bio na samom ćošku ulice on se vratio nazad ka meni. Pitao me je: „Komšo, znaš li ti mene?“ i ja sam mu odgovorio da znam i njega i njegovog brata i njegovu ženu, kao i da znam da živi u prvoj kući iza teretane. U tom trenutku udario me je pesnicom.

Ja sam ga pitao: „Šta ti je, komšo?“ međutim on je mene nastavio da udara drugi put, treći put sam pao dole na travu nakon čega je počeo da me šutira nogama po glavi – opisao je on za Podrinske šta se dogodilo.

Dragan kaže da je sreća što je imao ranac na leđima, jer su povrede mogle biti teže:

– Imao sam ranac, da nisam mogao sam povrediti kičmu. Dok me je udarao kada sam ležao vikao sam za pomoć, zbog čega su i komšije izašle na prozore. Ostavio me je da ležim i krenuo je ka „Vodovodu“ u kom je zaposlen kao noćni čuvar. Ja sam polako ustao i krenuo ka komšinici da kažem da sam to ja, međutim on se vratio tih 30-ak metara i rekao mi: „Gde si pošao, hoćeš još da te tučem?“ – kazao je Popović.

Nakon toga uspeo je da pobegne u svoje dvorište, pozove ženu i dete i nazove policiju i Službu za hitnu medicinsku pomoć. U iskazu policiji, Popović je Čvorića naveo punim imenom i prezimenom.

Čvorić je poznat javnosti sa fotografija incidenta u Šapcu kada su se pripadnici policije povukli a batinaši nasrnuli na građane koji su blokirali most i prostestvovali – te goloruki narod tukli dugim motkama i gumenim čekićima.

Prošla su skoro puno 2 meseca, a nasilnici do danas nisu procesuirani.

Izvor: Podrinske

Batinaši danima traže Crnog jer je jednom od njih razbio nos

Čitajte Luftiku na Google vestima

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
264 Shares
264 Shares
Share via
Copy link