Magazin

“Otvorio Vučko neku fabriku, hiljade Kineza došlo u Šabac”: Frizerka Verica došla na genijalnu biznis ideju i zaradila put u Dubai

frizerka-verica-kinezi

Kako je frizerski zanat postao sve češći odabir mladima za pokretanje posla, ipak, da bi opstali, potrebna je i domišljatost. Toga sigurno ne manjka frizerki Verici iz Šapca, koja je zanimljivim natpisom uspela da privuče čak 300 mušterija za samo jedan dan.

– Primetila sam pre šest meseci da je došlo hiljade Kineza u Šabac, jer se otvorila neka fabrika. Svaki dan na stotine njih prođe pored mog salona, ma hiljade njih, ali nijedan ne dolazi da se šiša – priča Verica.

Zbog toga je došla na sjajnu ideju i odlučila da kupi tablu, na kojoj je napisala nešto što je privuklo neverovatnu brojku mušterija za svega jedan dan.

@frizerskisalonverica

♬ original sound – Verica-in

– Razmišljam, 1.000 Kineza puta 600 dinara jednako Dubai 15 dana pun pansion. I, eto, ne budem ja lenja, potražim onu tablu sa kredom i prevedem na kineski jezik i napišem na njoj ”šišam uz kinesku muziku”, pa stavim to ispred salona. Naredna tri sata sedim i zakazujem Kineze, njih 300 je zakalo friziranje – zaključuje Verica.

Čudesni svet boja novosadske koloristkinje Olivere Milić: Slikarska galerija u frizerskom salonu

Izvor: Kurir

Čitajte Luftiku na Google vestima

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link