Srbija

“Nema više našeg Ace”: Preminuo mladić iz Srpske Crnje koje je majka polila benzinom i zapalila

Srpska Crnja
Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Dvadesetšestogodišnji Aleksandar Tomin iz Srpske Crnje koga je navodno zapalila majka Smilja M. (44) preminuo je rano jutros u Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu nakon sedam dana mukotrpne borbe za život.

In je podlegao ranama koje je zadobio kada ga navodno majka polila benzinom i zapalila u kući svog emotivnog partnera LJ. Š. (58) i gde je tom prilikom zadobio opekotine na preko 50 odsto tela.

Smilji M. određen je pritvor nakon saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Kikindi gde je, kako nezvanično saznajemo, osumnjičena izjavila da ona to nije uradila već da se povređeni mladić sam polio benzinom.

Informaciju da je Aleksandar preminuo dobili smo i iz porodice nesrećnog momka gde su nam rekli kroz suze rekli da su u šoku i da ne mogu da pričaju.

– Nema više našeg Ace. Gotovo je. Izgubio je bitu za život – rekli su kratko za „Blic“.

Kako se nezvnanično saznaje, Smilja je pred tužiocem rekla da nije zapalila svog sina a njen emotivni partner izjavio je da se ne seća incidenta pa mu nije određen pritvor.

– Ona je rekla da se on sam zapalio. Dok se ne utvrde sve okolnosti, ne može se tvrditi da je majka polila sina i zapalila ga. Istraga će pokazati pravu istinu, ukoliko Smilja M. ne prizna zločin ranije ili kada oštećeni Aleksandar T. bude mogao da ispriča šta se dogodilo u toj kući – objašnjava izvor.

Meštani ovog naselja u Banatu navode da je Smilja u Srpskoj Crnji poznata po nasilju i više puta je hapšena.

Podsetimo, policija u Srpskoj Crnji uhapsila je Smilju M. po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Кikindi zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo nasilje u porodici.

– Ona se sumnjiči da je, 1. decembra oko 19 časova, u porodičnoj kući u Srpskoj Crnji, posle svađe, polila svog dvadesetšestogodišnjeg sina zapaljivom tečnošću nakon čega se, iz za sada neutvrđenih razloga, odeća na mladiću zapalila. Кod mladića su konstatovane teške telesne povrede u Urgentnom centru zrenjaninske bolnice, nakon čega je prebačen u Кliniku za plastičnu hirurgiju u Novom Sadu – saopštila je ranije policija.

Glavni osumnjičeni za ubistvo male Vanje godinama širio mržnju i iznuđivao novac

Izvor: Nova

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link