Beograd Vesti

Amerikanac se družio i pio sa svojim dželatima, pa prebijen do smrti u zvezdarskoj straćari

ubistvo amerikanca
Uviđaj na Skadarliji, foto: Nemanaj Jovanović/Nova.rs

Državljanin SAD-a Gavin Glim (54) ubijen je u noći između ponedeljka i utorka u beogradskom naselju Zvezdara. Prema nezvaničnim informacijama, u glavni grad naše zemlje stigao je krajem prošle godine, a neposredno pred Uskrs navodno je izbačen iz stana u kojem je boravio.

Beogradska policija uhapsila je dva muškarca i jednu žensku osobu, Đ. V. (57), R. B. (35) i M. J. (38), pod sumnjom da su Glima prebili do smrti.

Gavin je preksinoć, nakon što je završio na ulici, pokušao da se smesti u hostel u Skadarliji, ali nije primljen, jer je, prema njihovim rečima, bio pijan i agresivan.

Potom je ostavio kofer, ranac i garderobu na klupi i otišao da potraži pomoć. Tako je i završio sa svojim ubicama koje su ga odvele u straćaru u Veljka Dugoševića na Zvezdari.

Prvo su sedeli i pili, a onda su usledile brutalne batine do smrti. Navodno su ga udarali u glavu ciglama sve dok mu je nisu smrskali, a potom su iz njegovog džepa uzeli 2.500 dinara.

Ubice su brzo uhapšene, a Skadarlija je juče dugo bila pod policijskom opsadom, jer je na klupi pronađen prtljag ubijenog Amerikanca.

Istraga zločina još uvek je u toku.

Izvor: Nova

Devojka iz Bačke Palanke pretukla muškarca, pronađen na ulici vidno ispovređivan

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

160 Shares
160 Shares
Share via
Copy link