Magazin Svet

Pored bebe od 11 meseci pljačkaši ubili ženu, mučili supruga i obesili psa

grcka-uvidjaj
Printscreen/YouTube

Grčka policija traga za više napadača koji su brutalno ubili mladu ženu, mučili njenog supruga i obesili psa prilikom pljačke kuće u predgrađu Atine.

Telo 20-godišnje majke pronađeno je jutros u sobi na tavanu, kraj kreveca u kojem je ležala beba stara svega 11 meseci. Policija je u spavaćoj sobi pronašla supruga nesrećne žene (32), kojeg su lopovi vezali za stolicu i mučili, a pronađen je i pas, kojeg su obesili o ogradu stepenica kako ne bi lajao.

Sumnja se da su trojica napadača ušla u kuću kroz prozor u prizemlju, dok je jedan čuvao stražu. Veruje se da su tipovali kuću mladog pilota i njegove supruge, koja je državljanka Velike Britanije.

Lopovi, koji tečno govore grčki, prvo su mučili mladi bračni par kako bi im otkrili gde čuvaju novac i nakit.

Suprug, koji je preživeo mučenje, rekao je policiji da su lopovi u kuću ušli pred zoru, oko 4 sata i da su ga ščepali dok je spavao.

– Imali su kapuljače, u kući su bila najmanje trojica, možda ih je bilo i više – rekao je suprug policiji, prenose grčki mediji.

Nakon što su ga vezali i mučili, otišli su na tavan gde je supruga spavala u sobi sa bebom. Njeno telo pronađeno je kraj kreveca, a veruje se da je ugušena jastukom.

Iz kuće su pobegli sa oko 15.000 evra u kešu i sa nakitom vrednim više od 10.000 evra.

Pilot je uspeo da se oslobodi oko 6.30 časova i da pozove policiju.

Istraga je u toku, prenosi portal 24sedam.

Panker se vratio iz mrtvih, predao policiji i ispričao priču luđu od filmskog scenarija

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

41 Shares
Share via
Copy link