Lifestyle Vesti Novi Sad

U ovu parfimeriju Novosađanke dolaze zbog prodavca

Možda nikada ne biste primetili parfimeriju „Eko-99“ na Limanu, a gradom „kruži priča“ da Novosađanke dolaze ovde zbog prodavca. Otišli smo tamo, kako bismo se uverili. Na licu mesta smo zatekli žene koje su nam otkrile zašto ovde svraćaju.

– Ima nas dosta koji dolazimo. Ja sam samo jedna od njih 1.000 – kaže Novosađanka Tijana Ljubinković i dodaje da je kod trgovca Dimitrija uvek gužva.

parfimerija-dimitrije-spase

Trgovac Dimitrije Spasnoski u šali kaže da on poznaje 50.000 Novosađana, a da njega poznaje njih 100.000. Žene kod njega dolaze zbog njegovih saveta u vezi sa kozmetikom i parfemima.

parfimerija-parfemi-liman

– Ja obožavam žene i zadovoljstvo mi je da im pomažem. Moja struka je arhitektura, ali sam sebe našao u ovome i to radim već 25 godina – kaže Dimitrije za naš portal i dodaje da je istraživao informacije o preparatima, a malo i „krao“ znanje od prijateljice kozmetičarke.

– Ovaj gospodin je ljubazan i najbolji komšija na Limanu, jer uvek deli savete. Ženama ova parfimerija dođe kao frizerski salon. Mi dolazimo ovde da se ispričamo, pa ne znamo da odemo – kaže u šali Novosađanka Ana Daniel.

parfimerija-trgovac-musteri

Kad neka žena ne može da odluči koji će parfem on joj da malo kafe da pomiriše, kako bi mogla da nastavi sa biranjem. Dimitrije je poznat po tome što mušterije uvek ponudi bombonama.

>>> Koji su večni klasici među parfemima?

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Privacy Preference Center

  Kolačići

  Oglasi

  Kolačići oglašivača prikazuju relevantnije oglase.

  Google Adsense, Httpool

  Analitika

  Analitičke podatke koristimo da dobijemo sliku o tome šta posetioce na sajtu zanima.

  Google Analytics, Google Tag Manager

  Other

  Društvene mreže

  Kolačići koje koriste društvene mreže na koje ste ulogovani

  Facebook, Twitter