Magazin

TV O2 donela prvu meru protiv emisije Zorana Kesića

Izmene programskih šema i menjanje koncepcija su učestale u poslednje vreme na televizijama u Srbiji. Barem na onim koje su pruzete sumnjivim kapitalom povezanim sa vrhovima vlasti.

Poslednja “žrtva” je reprizni, nedeljni termin emisije “24 minuta sa Zoranom Kesićem” na televiziji O2 (upokojena B92). Iako je repriza protekle epizode “24 minuta” bila je najgledanija emisija tog dana na TV O2, novo rukovodstvo odlučilo je da izbrišu taj termin iz programske šeme.

Ovu vest su saoštili autori emisije “24 minuta sa Zoranom Kesićem” saopštili su na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici.

“Obaveštavamo publiku da reprize od večeras, i ubuduće, nedeljom u 23h, neće biti. Odlukom Dragana Karadžića, novog glavnog odgovornog urednika O2tv, repriza je sklonjena iz šeme. Rečeno nam je da ne postoji termin u kom bi mogla da ide, uprkos tome što je repriza emisije bila deo dogovora za narednu sezonu”, saopšteno je na Fejsbuk stranici emisije “24 minuta sa Zoranom Kesićem”.

Ističe se i da je repriza protekle epizode “24 minuta” bila najgledanija emisija tog dana na TV O2.

“Odluka novog urednika, Dragana Karadžića, jeste nelogična, ali ne i neočekivana. U čast reprize koja je sad na nekom drugom, nekom lepšem mestu, premijera će igrati sa istim motivom i energijom kao i svih ovih pet godina”, poručuju autori emisije “24 minuta”.

Prethodno je na TV Prva, koja je u vlasništvu istog čoveka kao i O2, napravljena atmosfera zbog koje je Ivan Ivanović bio prinuđen da ode.

Ostaje nam samo da nagađamo da li će novo uredništvo poželeti da u nedeljnom terminu emituje “Gledajte kontramitinge uživo na TV Pink”.

POVEZANO: Istorijski razgovor Zorana Kesića sa novinarkom Studija B

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

245 Shares
245 Shares
Share via
Copy link