Film Magazin

Za glumicu kažu da je lepa i prokleta, koleginicama uništila brakove bez kajanja i zavela najpoželjnijeg frajera

turska glumica
Foto: Instagram/printscreen

Hande Erčel je 28-godišnja turska glumica, najpoznatija po vezi s turskim miljenikom Keremom Bursinom koji je zbog nje ostavio partnerku Demet Ozdemir.

Fatalna Hande i Kerem brzo su postali omiljeni turski par i često su na društvenim mrežama objavljivali fotografije sa seta, a njihovu vezu potvrdili su u aprilu 2021, kada su otputovali na Maldive i delili zajednički sadržaj na društvenim mrežama.

Kerem i Hande pojavili su se u nekoliko serija, no publika ih je najviše zapazila na malim ekranima upravo u sapunici ‘Miriše na ljubav’ koja se počela emitovati u julu 2020. Bursin je glumio arhitektu Serkana Bolata, a Erčel tumači Edu Jildaz koju je on sreo nakon što joj se zamerio jer je stopirao njeno školovanje, piše Story.hr

Keremu i Hande zapravo nije bilo teško glumiti hemiju jer su se brzo svideli jedno drugome i započeli vezu.

Fanovi su bili oduševljeni potvrdom glasina o njihovoj vezi i već im se predviđala veća popularnost od Šeherezade i Sulejmana, odnosno Berguzar Korel i Halita Ergenca koji su imali burnu ljubavnu priču. Neki su ih i proglasili njihovim mladim naslednicima.

No Kerem i Hande su prekinuli u manje od godinu dana prema napisima turskih medija dok drugi tvrde da je njihova veza trajala 18 meseci. Njihova priča je došla kraju u januaru 2022. i to se moglo videti po tome što su prestali deliti zajedničke fotografije.

Neko vreme se nije znalo šta je presudilo paru i širile su se glasine da je Hande kriva za prekid. Neki su tvrdili da im je smetao pritisak javnosti. No onda se pojavila druga informacija da ju je Kerem prevario i ostavila ga je čim je saznala.

Navodno je spomenuta sapunica, koja je trebala imati više epizoda, no bivši par se nije mogao podneti te su se često burno svađali na setu zbog čega je producent otkazao nastavke.

Inače, Hande, koja je karijeru započela kao model, u centru pažnje našla se i kada su ju je strani mediji spajali sa Bred Pitom koji joj, navodno, nije mogao odoleti. Američki mediji pisali su kako ju je oskarovac prvi puta video u jednoj od njenih uloga pa je otada često na njenom Instagram profilu.

– Očaran je njenom lepotom, ali i glumačkim umećem. Dosta mu je žena iz Holivuda. Pokušava doći do Hande, no ne želi to preko Instagrama jer ne oseća da je taj način najsigurniji. Navodno je do Hande došla informacija da je Bred opčinjen njenom lepotom i to joj naravno laska. Kao 16-godišnjakinja bila je zaljubljena u njega i ne može verovati da ju je primetio. Siguran sam da će otići na zajedničku večeru – rekao je jednom prilikom izvor.

Pre tri godine mediji su pisali kako je koleginici Merve Bolugur, koju poznajemo kao sultaniju Nurbanu iz “Sulejmana Veličanstvenog”, preotela muža, pevača Murata Dalkılıca. Hande je iskoristila njihovu bračnu krizu, a postoje i nagađanja da se Murat od supruge razveo upravo zbog Hande. Ova lepotica nakon toga je bila zaslužna za još jedan prekid. Onaj Keremov.

Izvor: Stil

Ova lepotica nema dečka zbog bizarne tajne koju krije, na prvom sastanku otkriva svoje pravo lice

Čitajte Luftiku na Google vestima

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

22 Shares
Share via
Copy link