Magazin

Glumica koju Srbi obožavaju prevarila muža sa 30 godina starijim svekrom, zatekao ih gole u kući

gokce-bahadir
Foto: Printscreen/Instagram

Turska glumica Gokče Bahadir (41), koju smo zavoleli u seriji „Kad lišća pada“ ima vrlo zanimljiv ljubavni život obeležen velikim skandalom o kome se pričalo i pisalo u celom svetu.

Naime, početkom ove godine Gokče se po drugi put udala i to za muzičara Emira Ersoja, a posle romantičnog venčanja isplivale su na videlo pikanterije iz njenog prethodnog braka sa glumcem Alijem Sunalom (45).

Ali i Gokče su jedno drugom izgovorili sudbonosno da 2011. godine, međutim ljubavna idila potrajala je samo godinu dana, ubrzo je usledio razvod.

– Ušli smo u brak iz velike ljubavi, ali smo odlučili da se raziđemo jer su nam se putevi razilazi – navela je tada glumica kao razlog rastanka.

Iako se dugo spekulisalo o razlogu njihovog rastanaka, izvori bliski Gokče su u javnost izneli šokantne tvrdnje.

Istakli su da se brak sa Alijem raspao, jer ju je suprug uhvatio u ljubavnom klinču sa svojim ocem Kemalom Sunalom, koji je preminuo u međuvremenu.

– Pokojni Kemal bio je veliki zavodnik. Njih su se dvoje upustili u aferu svega nekoliko dana nakon što joj je postao svekar. Među njima je dugo postojala fatalna privlačnost, a nije ju sprečila ni činjenica što je stariji od nje 30 godina – otkrio je tada izvor blizak glumici.

Kako navode turski mediji, Ali je bio na putu kada se njegova supruga zabavljala s svekrom. Vratio se kući dva dana ranije nego što je planirao, a prethodno joj nije javio, jer je želeo da je iznenadi.

https://www.instagram.com/p/Cahr_-Essnb/?utm_source=ig_embed&ig_rid=ca951418-1a3f-4d4d-9976-2e9a4c1e9f82

Ali, iznenađenje je dočekalo njega. Već na samom ulazu u dvorište, vidio je očev auto, a kada je ušao u kuću zatekao ih je gole kako gledaju televiziju.

Ali Sunalu je ipak spoznao pravu sreću pored supruge Nazli Kurbanzade sa kojom je u skladnom braku od 2018. godine, a par je dobio i ćerku Narin.

Konačno se oglasila turska glumica za koju se mislilo da je stradala u zemljotresu

Izvor: Kurir.rs/Espreso

Čitajte Luftiku na Google vestima

99 Shares
Share via
Copy link