Magazin

Fotografija iz mladosti ostavlja bez daha: Vanvremenska lepota glumice Tanje Bošković

tanja
Printscreen

O njenoj lepoti govorilo se u čitavoj velikoj državi i ne postoji muškarac koji je na njenu raskošnu pojavu ostajao ravnodušan.

Proslavljena glumica Tanja Bošković oduvek se mogla pohvaliti prirodnom lepotom, za njom je svojevremeno uzdisala cela Jugoslavija, a ona je i danas simbol neprevaziđenog šarma i harizme.

Kultne serije u kojima je igrala su i danas popularne, pa tako ne postoji generacija koja nije odrastala uz Lolu Golubović, a Tanja je i danas jedna neposredna, komunikativna i nasmejana žena.

Glumica ne krije da je priroda jedini „krivac“ za njen izgled, a kako je i sama jednom prilikom rekla, ne voli da se šminka, mada, složićemo se, i nema potrebe.

Na jednoj Instagram stranici posvećenoj velikim legendama srpske kinematografije pojavila se Tanjina fotografija iz mladosti. Ona pozira u bundi, sa cigaretom u ruci i sa raskošnim talasima u kosi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beogradski mesec (@beogradskimesec)

U opisu fotografije stoji nekoliko rečenica koje je uputila jednom prilikom Sergeju Trifunoviću, a koje će vam sigurno pokazati svu veličinu Tanjine ličnosti.

“Jednom zgodom, posle neke probe u Ateljeu 212, izađoh na ulicu, pored mene se stvori Tanja Bošković, gospođa, dama, ortak, i seks-simbol svih naših mladosti. Gledam te, sine… sve ti Bog dao. Lep si, pametan, zgodan, talentovan, šarmantan, duhovit, inteligentan… Al’ si pust… Bože ti sačuvaj”, napisao je Sergej u svojoj knjizi, piše Glossy.

Najlepša žena Jugoslavije patila je u ljubavi, muškarci su je ostavljali uz okrutne reči

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link