Magazin

Ova lepotica nema dečka zbog bizarne tajne koju krije, na prvom sastanku otkriva svoje pravo lice

Lili Magno
Foto: Youtube/truly

Mlada Amerikanka Lili Magno (25) koja je sa 13 godina imala nezgodu prilikom vožnje skejtborda, usled čega je ostala bez prednjih zuba. Zbog problema sa desnima još nije regulisala taj nedostatak, već se privikla na protezu koju nosi godinama.

Tokom pandemije odvikla se od sastanaka s muškarcima, ali sada, kada su mere širom sveta postale drastično manje rigidne, ona se suočila s teškim izazovom – diskriminacijom od strane pripadnika jačeg pola.

– Kada izlazim na sastanak ne nosim previše šminke pošto ne želim da me neko zavoli zbog nečega što ja zapravo nisam. U životu želim partnera koji će me voleti zbog mene same, a ne zbog nečeg drugog ili lažne slike o meni – počinje svoju priču ta mlada žena za emisiju “Truly”, što predstavlja nešto poput rijalitija.

Prema njenim rečima, na sastanke se uvek pojavljuje sa zubima.

– Rešila sam da pružim muškarcima šansu da me vide sa zubima i da ostavim tako prvi utisak pošto sumnjam da bi iko uopšte nastavio konverzaciju sa mnom ukoliko bi me u startu videli onako kako stvarno izgledam. Onda sam rešila da u nekom trenutku razgovora, obično kada stigne jelo, jednostavno skinem protezu i ostanem bez zuba. Ukoliko bi im se i dalje sviđala, nastavili bismo da se viđamo. Ali ako ne, to bi u startu bio kraj – otkrila je mlada, hrabra žena.

Dodala je, međutim, da njena dosadašnja iskustva nisu bila ohrabrujuća.

– Dešavalo se da muškarci budu do te mere zgroženi da im po izrazu lica vidim da bi se ispovraćali. Jedan je čak i pobegao. Ipak, opet izlazim na sastanak “na slepo” i verujem u čuda – priznala je Lili pred susret koji su, takođe, zabeležile kamere popularne emisije.

Njen pratilac bio je mladi Džejkob (27) za koga bi mnoge devojke rekle da je zgodan. On ne samo što je visok i tamnijeg tena, već ima i upečatljiv stajling. Džejkob nosi dugu crnu kosu, kraću stilizovanu bradu, ima pirsing na nosu, a tu je i nezaobilazan šešir. On ni slutio nije šta će se sve izdešavati na sastanku sa Lili.

Na prvi pogled je delovalo da mu se Lili dopala. Imala je interesantnu životnu priču, a i bio je oduševljen činjenicom da je radila 6 godina kao instruktorka jedrenja, a voli i da vozi skejt. Čarobni trenutak nastupio je kada je hrana stigla i Lili skinula zube.

– Po izrazu lica mu se videlo da je krajnje zbunjen, iako nije odreagovao. Ipak je ostao, a čak me je upitao o čemu se radi. Delovalo je da se zabavlja dok mu objašnjavam kako sam u klinjačkoj avanturi na skejtu ostala bez zuba. Dogovorili smo se da se ponovo vidimo i odemo na jedrenje ili na vožnju skejta – rekla je optimistično Lili.

Ona, inače, ima nalog na TikToku gde se ne libi da pokaže kakva je bez zuba, a čini se da je to čak iskreno zabavlja. Emisija sa Džejkobom je objavljena pre 15 dana, tako da svi čekaju epilog njihovog odnosa, tačnije odgovor na pitanje:

– Da li muškarcima smetaju devojke bez prednjih zuba ukoliko su interesantne.

U komentarima su pratioci kanala podržali Lili, a usledila je salva komplimenata na račun njene ličnosti kojoj ni nedostatak zuba ne može ništa.

Izvor: Srecna.republika.rs

Ivana je najlepša pilotkinja Srbije, razbija sve predrasude dok jezdi nebeskim visinama (FOTO)

Luftika ##

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

52 Shares
Share via
Copy link