Lifestyle

Trikovi kako da osvežite vezu

Osećate da ste se vi i vaš partner malo udaljili i da vam je potrebno dodatne nežnosti? Da vam fale oni dani sa početka veze kada ste bežali iz škole samo da biste mogli da se vidite na kratko. Mnogo obaveza oko posla, kuće, dece mogu dovesti do toga da nekada ne stignete ni da na miru porazgovarate, a kamo li da izađete negde na večeru. A ukoliko uspete da ugrabite slobodnog vremena, na putu vam se nađu druge prepreke – nema ko da čuva decu ili vam novčanik jednostavno ne dozvolja da odete fensi večeru ili da otputujete nekud na vikend.

Ali ne brinite, romantičnu atmosferu koja će osvežiti vašu vezu ili brak možete napraviti i kod kuće uz minimalne troškove. Smestite decu u krevet i sledite naša uputsva.

Pogledajte koja su mesta raj za parove

Večera u Parizu

Ukoliko sanjate da jednog dana posetite Pariz i da popijete času kvalitetnog francuskog vina u kafiću koji gleda na Ajfelov toranj, taj san može postati java i to u vašoj dnevnoj sobi. Nađite stare merdevine i ukrasite ih belim ili žutim sijalicama za jelku i na taj način napravite vašu verziju Ajfelovog tornja. Na trpezi neka se nađu kroasani i crveno vino, a u pozadini neka svira tipična francuska muzika koja će učiniti atmosferu još lepšom.

grad-ljubavi

Spa tretman

Vašoj voljenoj osobi prireredite spa tretman koji će pamtiti. Međutim, nekoliko dana ranije nagovestite partneru ili partnerki da je očekuje iznenađenje. Počnite tako što čete joj svaki dan davati kupone koje će to veče moći da zameni. Ukoliko iznese smeće, opere sudove ili skuva vam čaj, dajte joj kupon – što više kupona to će spa tretman biti bolji. Na taj način ćete i vi biti na dobitku – kuća će vam blistati! A sada je red na vas, napravite brošuru sa cenovnikom, pripremite toplu kupku, popalite sveće, sipajte čašu vina i nezaboravni spa tretman može da počne!

Kada-Sama- i-Haya-Khadra

Kampujte u dnevnoj sobi

Ukoliko već dugo želite da odete na kampovanje, ali vam se nije ukazala prilika za to, ne brinite! Sve što će vam trebati za ovaj sjajan dejt jesu šator, ćebadi, jastuci, grickalice. Napravite pravu šumsku atmosferu. U prodavnici kupite samolepljujuće zvezde koje svetle u mraku i zalepite ih za plafon, ali ih pre toga izložte svetlosti kako bi lepo svetlele. Sa vašeg plejera pustite zvuke iz prirode – cvrčci ili žubor potoka učiniće da se osećate kao da zaista nalazite u šumi. Pijte kuvano vino i igrajte vašu omiljenu drutšvenu igru. Potom upalite fenjer, lezite u šator i zagrljeni pričajte sve dok ne utonete u san.

sator-dejt-ljubav
Foto: pinterest.com

 

Čitajte Luftiku na Google vestima

18 Shares
Share via
Copy link