Poznati

“Bivši su mi uzeli sve, ja sam širila noge i volela”: Milica Dabović šokirala izjavom o vezama

milica-dabovic-3
FOTO: EMIL ČONKIĆ / RAS SRBIJA

Milica Dabović ne krije da je imala veoma loša iskustva kada je reč o njenim emotivnim partnerima, a sada je najgrubljim mogućim rečima opisala kako su izgledale njene veze

Milica je u emisiji “Magazin In” priznala da su je svi muškarci s kojima je bila u vezi grubo koristili.

– Moji muškarci su sve uzeli od mene, ja sam širila noge stalno, volela, davala i sve na sve što postoji, i onu su od mene bukvalno uzeli sve, i poštovanje i ljubav i novac. Znači ja sam samo to što ja jesam, u tim trenucima sam želela sve, da to sija, da je to jedna bajka, i moj princ koga sam ja našla, i moj prethodni partner, i otac mog deteta, ali u tome nisam uspela – ispričala je.

Zato je, kaže, sada jako oprezna, sluša i jako joj je zanimljivo da uči drugačije da razmišlja.

– Kada imaš tako loše iskustvo u životu i kada ti partneri na kriju dana uzmu sve što si ti zaradio sa svoje dve ruke i dve noge a igrao si samo košarku i napravio ti pakao od života drugačije razmišljaš, tako da da li bih sada isto ja to radila, ne bih. Da li sam ja danas takva? Nisam – rekla je Milica Dabović.

Milica takođe misli da ako se muškarcu ne udovolji u braku da će onda on naći drugu.

– A imaš i to, ako im ne daš prvi put on će otići i naći će drugu. Naći će nekog gde će da se isprazni – dodala je Dabovićeva.

Podsetimo, bivša košarkašica Milica Dabović nedavno je odlučila da otvori popularnu društvenu mrežu “OnlyFans” na kojoj devojke i muškarci prodaju svoje intimne fotografije i snimke.

Milica Dabović bi muža koji ima brdo para: „Ne moram ni da ga volim“

Čitajte Luftiku na Google vestima

196 Shares
196 Shares
Share via
Copy link