U Fit & Joy fitnes centru u Novom Sadu Novosađanke dolaze da bi ih trenirala Ivana Graljuk po principu treninga koji primenjuje i Adriana Lima. U Fit & Joy fitnes centru je zagarantovana privatnost, jer je ovo isključivo ženska teretana u kojoj postoje personalni, polupersonalni i grupni treninzi.

fitnes-fit-trener
privatna arhiva

Personalne i polupersonalne treninge Ivana drži preko dana, dok su večernji termini rezervisani za grupne treninge. Novosađanke vole da dolaze u ovu tretanu u manjoj grupi sa prijateljicom, sestrom ili kumom. Pre i posle treninga devojke mogu da se relaksiraju u prijatnoj atmosferi kafića Fit & Joy uz čaj ili osvežavajuće ceđene sokove.

– Vežbe koje držim su pretežno kardio, skokovi, poscoci, naskoci sa primesom crossfit-a i TRX-a gde se vežba sa podesivim trakama pomoću kojih se koristi sopstvena težina, jer uglavnom ne radimo sa velikim kilažama – kaže Ivana Graljuk.

fitnes-fit-vezbanje
privatna arhiva

Ivana daje savete u vezi sa ishranom, a Novosađankama savetuje da sada, kada su prošli praznici, krenu da treniraju kako bi do leta bile zategnute i dostigle željenu kilažu. Ona kaže da je minimalno potrebno  tri intenzivna treninga nedeljno, kako bi žene uticale na slabe tačke poput stomaka i bokova. Sa Ivanom Graljuk devojke brzo dolaze do ciljane kilaže, mišići im postaju izduženi, a što je najvažnije žene dostižu željenu figuru.  Treniranje preporučuje tokom cele godine, kako bi se ti rezultati održali i uloženi trud isplatio.

fitens-instruktor
privatna arhiva

– Uglavnom žene imaju problem sa rukama, jer su im veoma slabe, toliko da ne mogu da naprave sklek, ali nakon nekoliko treninga sa mnom one uspeju da urade sklekove i druge zahtevnije vežbe – ističe Ivana.

fitens-fti-trening
privatna arhiva

Ivana je nekada trenirala kikboks, zbog čega su vežbe koja ona sprovodi u teretani Fit & Joy fitnes centra u Novom Sadu poput onih koje radi poznata manekenka Adriana Lima. Ivani bi na njenoj figuri  mnoge žene mogle pozavideti, zbog čega im je ona često motivacija, ali i psiholog kako bi i same imale oblik tela kakav žele.

trening-ivana
privatna arhiva

Dođite u fitness centar FIT&JOY u ulici Danila Kiša 44 lokal 1 ili pozovote na broj 060/5533939 i zakažite besplatnu konsultaciju, na kojoj će Ivana u razgovoru sa vama sastaviti program vežbanja i ishrane koji će vam omogućiti da ostvarite željeni cilj.

Više o hrono ishrani

 

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here