Poznati

Ovako je transrodna pevačica iz „Zvezda granda“ izgledala dok je bila muško (FOTO)

trans pevacica Zvezde granda
Printscreen/Youtube/Grand online

Alina Juhart, jedna od kandidata u ovogodišnjem serijalu takmičenja „Zvezde Granda“, a već je privukla ogromnu pažnju javnosti.

– Spremna sam na sve. Živim svoj život, hodam po svetu i širim ljubav. Ako neko može tome da se suprotstavlja i u tome da vidi nešto loše, to nije do mene. Ja prosto želim da živim svoj život normalno, da širim pozitivnu energiju, da nikome ne štetim, i ako to neko ne prihvatim, ja želim da ga prihvatim, jer ja prihatam sve – ispričala je ona.

Proces prihvaćanja sebe nije bio lak, ali sada ima jasan cilj pred sobom.

– Mislim da je to bilo još kad sam bila devojčica, ali to je proces, pa i dan danas posumnjam u sebe. Znate, to nije lak život. Ponekad kad šetam ulicom, ljudi me gledaju, pa onda čuju glas, a ja moram da objasnim ljudima. Meni ništa nije teško, ali pre svega želim da pokažem da sam normalna žena koja voli da se ljubi, grli, da voli i živi život punim plućima – ispričala je ona za „Grand Online„.

Mnogi su pomislili da je na sebi imala neke korekcije, ali Alina je ovo demantovala.

– Ništa veštačko nemam, ništa nisam uradila, volim da budem prirodna, da imam prirodnu boju kosu. Ne osuđem ništa, mišljenja sam da svaka osoba sa svojim telom može da radi šta želi – rekla je ona.

Pre pojavljivanja u „Zvezdama Granda“ i promene pola, ona se takmičila u nekim od muzičkih takmičenja.

alina-transrodna-pevacica
Foto: Printscreen

Sve je najviše zanimalo kako je njena porodica reagovala na odluku da zvanično postane Alina.

– Majka mi je umrla kad mi je bilo pet godina, tako da sam ostala sa bratom i tatom. Oni su alfa mužjaci, pravi muškarci i njima je to bio šok, ali me toliko vole da su to prihvatili. Moja majka još dok je bila trudna je osećala da ću biti devojčica, ali bilo je drugačije, pa je htela da mi da pronađe posebno ime, jer je osećala da ću biti nešto posebno. I eto, sad ima devojčicu, ženu, kraljicu – rekla je Alina.

Trans pevačica u Srbiji o preprekama s kojima se nosi:“Od drugih žena se razlikujem samo po jednom“ (VIDEO)

Izvor: Nova.rs.

46 Shares
Share via
Copy link