Svet

Stavio kljove i rogove, napravio tetovaže i opekotine da postane ork iz “Gospodara prstenova”

ork-iz-brazila
Foto: 24sedam/Instagram printscreen

Brazilac Riko je sedam godina uložio u transformaciju svoga tela, a tek pre godinu dana je definitivno odlučio kakav će ga konačan izgled zadovoljiti. On radi sve da postane slika I prilika orka iz kultnog serijala “Gospodar prstenova”.

Do sada je gotovo celo telo prekrio tetovažama, stavio je potkožne umetke, rascepio jezik, ispekao listove i ugradio veštačke kljove. Za svoju bizarnu transformaciju Riko ima podršku supruge i ćerkice, a nada se i karijeri na filmu.

Riko Ledesma (41) i njegova supruga Krišna Insomnia (25) žive u Brazilu sa svojom kćerkom, a na putu je i drugo dete.

Tetovaže mu prekrivaju 85 odsto tela, a čak su mu i očne jabučice istetovirane.

– U avgustu 2020. godine ugradio sam šest lažnih zuba, a staviću i još dva veća zuba, iako imam problema dok jedem i pijem – priznao je Riko.

Riko je proširio i septum nosa kako bi upotpunio svoj izgled orka. Najviše je bolelo kada je na listovima nogu pravio ožiljke usijanim gvožđem.

On i supruga čekaju drugo dete, a njihova ćerkica obožava tatin izgled.

– Podržava me u svim mojim transformacijama. Ako će i ona jednog dana hteti da radi promene na svom izgledu, ja ću biti ponosan na nju – tvrdi ovaj neobični tata.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели örcinfernall (@orcinfernall)

Njegov novi izgled privukao je i pažnju filmskog producenta Majkla Reilhaca, koji je radio na filmovima “Snežana” i “Uljez,” pa se Riko sada priprema za svoj filmski debi, prenosi 24sedam.

BIZARNO: Odstranio deo nosa, beonjače obojio u crno i odsekao jezik da bi ličio na kostura

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

182 Shares
182 Shares
Share via
Copy link