Magazin Svet

Adriana tetovažama prekrila 96% tela i ne planira da stane: Počela u 48. godini, posle razvoda

adriana tetovaze
Printscreen/Tiktok/adrianna_scandal_queen

Adriana Ajsenbah (52) zvanično je Poljakinja sa najviše tetovaža. Ona je crtežima pokrila 96 odsto kože, a prvu tetovažu uradila je kada se razvela od supruga u 48. godini.

U rodnom mestu ta lepotica srednjih godina poznata je kao kraljica skandala. Popularnost je stekla tokom učešća u jednom tamošnjem rijalitiju i otad njen život ne prestaje da intrigira javnost.

– Postala sam rekorderka u Poljskoj kao osoba sa najviše tetovaža na licu i telu. Bila sam impresionirana tom činjenicom kada sam je bsaznala. Tačno i precizno je izračunato koliko procenata mog tela prekrivaju tetovaže. Broj nije uopšte mali i iznosi 96.05 odsto – kaže Adriana, prenosi Dejl Star.

Ta Poljakinja kaže da je na njenom licu preostalo mesta za nove radove, te je razmišljala na koji način bi mogla da prekrije i preostali deo kože.

– Nedostaju mi tetovaže na prednjem delu lica, malo ispod kose i ispod ušiju. Osećam se fantastično, nisam nikada zažalila. Tolerantna sam na bol, nije bilo neprijatno dok sam iscrtavala telo. Kako vreme odmiče, postaje mi pomalo nelagodno i neprijatno da se tetoviram. Bila sam znatiželjna kada sam ušla u taj proces. Pomešane emocije, ali sve ukupno, jedno je prelepo iskustvo – priča ta intrigantna Poljakinja.

@adrianna_scandal_queen Ile lat byście mi dali? 😉❤️ #adriannaeisenbach ♬ original sound – 🌈 iGoRot MASTER❣️ – 🌈Kittoy🐷

Adriana je nakon razvoda od bivšeg supruga, sa kojim je bila 25 godina, odlučila da donese radikalne promene u život. Jedna od njih je i da se tetovira.

Međutim, nije ni slutila da će godinama kasnije nositi rekord najistetoviranije osobe u Poljskoj.

Kada je danas pogledate, teško je i poverovati da su sve te tetovaže nastale tokom samo čeitiri godine.

Sara prekrila celo telo tetovažama i pirsinzima: Nisam ništa manje žena, ni lošija majka (FOTO)

33 Shares
Share via
Copy link