Magazin Poznati Venčanja

Tozovac: Okoreli neženja eskivirao svoje venčanje

Iako je prošle godine objavio da će za svoj 80. rođndan, 22. januara, ozvaničiti vezu sa svojom dugogodišnjom devojkom Emilijom – Mimom, kako je odmila zove, legendarni pevač Predrag Živković Tozovac i ovoga puta uspeo je da se “izvuče” i zadrži status “večitog neženje”. A zaista je delovalo kao da je konačno dolijao…

tozovac-emilija-mima

– Trideset pet godina smo zajedno i mnogo se volimo. Naš odnos je više od ljubavi, postali smo prijatelji koji ne mogu jedan bez drugog. Sreli smo se slučajno, bila je to ljubav na prvi pogled, njoj sam napisao pesmu “Mima”, koju sam objavio u svojoj knjizi. Dugo smo zajedno, red je da se to ozvaniči, ali sklopićemo građanski brak, bez ceremonije u crkvi -izjavio je tada šarmantni umetnik koji je uporno odbijao da se veže za jednu ženu, čak i kada su mu se rodili vanbračni sinovi.

S Mimom je, kaže drugačije. Doduše, nemaju dece, ali ne žali zbog toga jer je, kako kaže, sudbina tako odredila.

Međutim, kada je došao dan da se zavetuje na vernost svojoj lepoj šezdesetogodišnjoj verenici, Tozovac se razboleo od gripa i morao je da miruje u krevetu desetak dana. “Odložili smo sve za mart, još ne znamo tačan datum, ali ćemo vas obavestiti. Dolaze nam prijatelji iz Rima, Londona, Kanade, dobro je što smo pomerili datum”, objasnio je novinarima. No, prošao je mart, došao je ovaj januar i 81. rođendan popularnog pevača, ali o svadbi nema ni pomena. Ipak, kako često ističe jedan od poslednjih beogradskih boema, najvažnije je da im je lepo i da su jedno drugom i bez papira najveća podrška u životu.

Kako se nositi sa organizacijom venčanja?

Čitajte Luftiku na Google vestima

Angelina Čakširan

Novinarka, reporterka koja za 40 godina karijere uvek stiže tamo gde drugi nisu ni pomišljali da može da stigne. I uvek donese najluđe priče, sa jednakom energijom i zanosom. Više puta nagrađivana. Doživotno rokenrol!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

11 Shares
Share via
Copy link