Magazin

„Čistim stanove i kuće u toplesu za 300 evra po satu, a dobijem i veliki bakšiš“ (VIDEO)

toples cistacica

Sami sa Floride čisti stanove i kuće u toplesu i zarađuje oko 2.000 evra dnevno. Njena usluga čišćenja košta 300 evra po satu, a sada podstiče i druge da se okušaju u ovom unosnom biznisu.

Pored ove pozamašne naknade koju polugola čistačica zarađuje, 22-godišnjakinja ističe kako dobija vrlo velikodušne napojnice.

Čistačica u toplesu progovorila je o svojoj unosnoj karijeri na društvenim mrežama čime je ubrzo privukla pažnju pre nego što joj je račun navodno suspendovan.

– Toliko vas želi da zna koliko zarađujem dnevno kao čistačica u toplesu. Danas sam očistila pet kuća, a sat naplaćujem 300 evra – rekla je Sami.

Raščlanjujući svoju dnevnu zaradu, Semi je počela objašnjavati kako se njeni iznosi povećavaju.

– Dakle, prva kuća 300 evra za sat i dali su mi 140 evra napojnice – otkriva.

Dobro plaćena domaćica rekla je i da ne očekuje napojnice, no većina njenih klijenata ih ipak ostavi. Uz satnicu od 300 evra, druga kuća joj je dala 120 evra napojnice, treća kuća 150, a četvrta kuća 110. Ali njena najveća napojnica dana došla je iz poslednje kuće.

– Dali su mi vrlo velikodušnu napojnicu od 200 evra, vrlo lepo. Bila je to velika kuća i pomalo prljava – dodaje ona.

Sveukupno, Semi ovako zaradi i do 2230 evra za radni dan. No, čistačica u toplesu ne može zadržati svu svoju zaradu, jer, kako kaže, izdvaja pozamašan deo za obezbeđenje kako bi bila sigurna dok radi.

– Imam čoveka iz osiguranja koji sedi u autu i čeka me za slučaj da se nešto dogodi i on dobija 35% onoga što zaradim – objasnila je. To znači da njen momak iz osiguranja dobije oko 780 evra njezine dnevne zarade, ali Semi je rekla da je to zaokružila na 800 jer je neverovatan.

Njena ispovest napravila je pravu pometnju na društvenim mrežama.

„Gde mogu da se prijavim? Želim ovo da uradim „, „Kako dobiti posao čuvara? Vozite opuštene devojke, slušate radio i uživate“, „Seo je u auto i zaradio 800 evra. Dobar posao“, samo su neki od komentara ispod objave.

Izvor: 24 sata

Skandal u školi: Čistačica slala neprimerene fotografije učeniku (14), pa imala odnose sa njim

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

152 Shares
152 Shares
Share via
Copy link