Moda Top 10

Top 5 patika za leto 2016.

Patike su postale ne samo obuća koja nam služi za trening, već pravi modni dodatak koji ako se lepo uklopi može u raznim prilikama da se nosi. Takođe, sa prvim zracima Sunca svi se više aktiviramo i rađe idemo u šetnju, a za to nam je potrebna udobna obuća.

Office shoes

Tommy-Hilfiger-patike-2016

Patiko-cipele brenda Tommy Hilfiger svojim interesantnim dizajnom učiniće da budete primećene u svakoj prilici. Model koji možete da nosite na kafu sa drugaricama, ili uz sako i slim pantalone na posao. Patike su poluprozirne tako da ne morate da brinete o bojama sa kojim ćete ih uklopiti.

Shoestar

Antonella-Rossi-patike

Ovaj trendi model patika brenda Antonella Rossi je u boji 2016. godine, sa svetlucavim delovima. Ptike su napravljene od prirodne kože tako da o udobnosti ne morate da brinete.

Cotton

cotton-patike-2016

Pravi prolećni model patika koji nam najavljuje buđenje prirode, u rozoj i plavoj boji, sa cvetićima. Pošto su živopisne, preporučujemo vam da ih nosite sa jednobojnim odevnim kombinacijama. Takođe model koji možete da nosite u svim prilikama.

Đak

djak-patike-2016

Ovaj model Reebok patika u jarko pink boji koja će vas sigurno oraspoložiti vam predlažemo da ponesete kada vam motivacija za treningom i fit formom posustaje. Model je veoma jednostavan i udoban.

Converse

starke-2016

Kakva bi ovo lista patika bila bez belih Starki?! Vanvremenske patike, obogaćene detaljima u vidu nitni za one koji žele da prate trend.

Potražite još tipova za šoping

 

Share via
Copy link