Magazin

Toma Mona u epizodi „Botujem često a i loše, dok vam se ne rastopi mozak“

tomica monica
Printscreen

Ministar Tomislav Momirović vraški se trudi da postane glavni tapšač, napredni prvoborac i udarni bot svog gospodara Aleksandra Vučića. Od kada je aktivno postao deo aktuelnog režima, bolid Tome Mone juriša na pol poziciju uvlakačkog Grand Prija kako mu se staza otvorila i raširila jer je najžešća konkurencija Marko Đurić na diplomatskom zadatku.

Trudi se Toma da hvalospevima izdvoji Vučić Aleksandra kao najvećeg srpskog sina koga je majka ikada rodila. Trudi se, al’ mu ne ide. Ne može da iskontroliše tok misli, jezik mu je brži od onoga što se obično naziva pamet, a sada vidimo i da mu prsti trče pred rudu.

Ne proverava napisano kao svaki dobar đak Toma Mona, već brže, jače, bolje objavljuje momentum inspiracije na svom Tviter profilu. I onda postane predmet podsmeha. Nije mu prvi put, a verujem ni poslednji.

– Stotine miliona evra uloženo je u prethodnih 8 godina da bi se zemlja vratila gde je bila pre 2012. Ona Srbija koja je ekonomski urušena, bez infrastrukture, vojske i bez dostojanstva. Srbija koja je morala da utabava put sopstvenoj dezintegraciji sprovodeći strane interese – napisao je samouvereno na Tviteru ministar Momirović.

Sve bi prošlo kao još jedan pokušaj Momirovića da se izdvoji među mnogobrojnim tapšačima, ali ubrzo su pratioci u komentarima otkrili njegovu ’suvu genijalnost’, ali i antitalenat za usaglašene psihofizičke sposobnosti.

I zaista, crni Tomo, kakav ti to PR radiš za svog vođu? Uložili ste milione da biste vratili zemlju u stanje pre vaše vlasti. Toliko varničenja pri pokušaju da čovek skonta šta je pisac ovde želeo da kaže. No dobro, verujemo da je bila najbolja namera, šteta što je rezultat katastrofalan. Nije ni smešno, zar ne?! Odakle ih samo vadiš, aman, Aleksandre Vučiću?!? Tuga, čemer i jad. I pre i posle te proklete 2012.

Toma Mona u filmu „Uvuci se muški“ kaže da će ga istorija zapamtiti i apsolutno je u pravu

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

1.5K Shares
1.5K Shares
Share via
Copy link