Magazin Srbija

Titula za ulizicu meseca ide presmešnom Aleksandru Vulinu

Konkurencija za najvećeg poltrona u okruženju predsednika Republika Aleksandra Vučića je velika, a najveća borba se vodi između Aleksandra Vulina i Marka Đurića. Đurić je dodvoričkim aplauzom odneo pobedu za ulizicu 2019. godine, ali sa pandemijom koronavirusa Vulin je izbio u prvi plan.

Na beogradski aerodrom “Nikola Tesla” ove nedelje je sleteo avion kojim je dopremljena medicinska pomoć Srbiji iz Turske. Turska je u cilju pomoći u borbi protiv koronavirusa, odlukom predsednika te zemlje Redžepa Tajipa Erdogana poslala medicinsku pomoć za zemlje koje su to zatražile.

Donacija iz Turske sadrži različita medicinska sredstva, uključujući 100.000 zaštitnih maski, 2.000 zaštitnih odela, kao i 1.500 testova za Covid 19.

Avion koji je dopremio pomoć na aerodromu dočekao je ministar odbrane Aleksandar Vulin i – tiltovao kao mašina za zabavu.

Vulin je na trenutak zastao, shvatio da je je nešto pogrešio, jer je Erdogana proglasio za predsednika Srbije, pa kao dete kad nešto skrivi, nasmejao se i rekao:

„Izvinite, moraćemo ponovo“.

Tokom epidemije koronavirusa, Tanjug emituje neke događaje uživo, pa je urednicima te državne agencije teže da cenzurišu materijal. Tako je zabeležen ovaj Vulinov ispad. Ubrzo je obrisan sa Tanjugovih servera, ali je ipak sačuvan na drugim mestima.

Vulinov dosadašnji najveći životni podvig je to što je uspeo da za nedelju dana 24 puta otputuje u Kanadu kako bi od tetke pozajmio novac za kupovinu luksuznog stana.

Upoznajte dr Nestorovića

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

155 Shares
155 Shares
Share via
Copy link