Magazin

Lekari su joj rekli da nikada neće biti majka a ona je upravo rodila svoje 11. dete (FOTO)

Foto: Printskrin/Instagram

Mnoge žene su u ranoj životnoj dobi saznale da nikada neće moći da budu majke a među njima je i i Satu Nordling Gonzales (36) iz Švedske koja je u međuvremenu razbila sve predrasude dokazavši da čuda postoje i da nikada ne treba odustajati od svojih snova.

Naime, ova žena je ostala u drugom stanju kada je imala 21 godinu, ali je doživela spontani pobačaj. Trudnoća je ostavila trag na njenu matericu, te se i druga trudnoća završila sa istim ishodom kao i prva.

Tada su joj doktori rekli da više neće moći da ostane u drugom stanju, jer je njena zdravstvena situacija upućivala na to. Međutim, da je sudbina imala drugačije planove dokazuje i činjenica da je Satu pre samo četiri dana rodila svoje jedanaesto dete.

Ona i njen suprug, imaju šest ćerki i pet sinova: prošle godine dobili su sina Bendžamina, a imaju ćerke Nikol (14), Vanesu (13), Oliviju (9), Selinu (7), Izabel (4) i Melaniju (2.5) kao i sina Kevina (8) i blizance Džonatana i Danila (11) i novorođenog sina od pre nekoliko dana kome još nisu ni dali ime.

Dan ove mame počinje u šest sati i 30 minuta.

Dan kreće sa menjanjem pelena, pripremom prvih obroka, na šta se, dok traje školska godina, nadovezuju i ispraćenje i dočekivanje dece iz škole. Satu uspeva da nađe vremena i za sebe, a suprug joj je velika podrška, piše “Mirror”.

– Biti majka je ogroman posao i žrtva. Ponekad se umorim i pre doručka. Ipak, osmesi i ljubav koju mi deca pružaju najbolja su nagrada za moju brigu o njima – rekla je ona i dodala:

– Moje telo se uvek brzo oporavljalo posle trudnoća. Aktivna sam sa decom i zbog njih se mnogo krećem- rekla je medijima vitka mama koja ne otkriva dalje planove za proširenje svoje porodice.

Izvor: Ona.telegraf.rs

Brazilka (19) rodila blizance koji imaju različite očeve (VIDEO)

 

Čitajte Luftiku na Google vestima

1.7K Share
1.7K Share
Share via
Copy link