Film Magazin

Svi tinejdžeri trzali su na nju, a lepa „Nataša“ danas živi potpuno drugačiji život (FOTO)

film natasa glumica

Kada je snimala kultni film „Nataša“ glavna glumica Tijana Kondić je bila maloletna i ekspresno je stekla status tinejdž-zvezde.

Uprkos velikoj instant popularnosti, Tijana nije nastavila da se bavi glumom, već je odmah nakon snimanja ovog filma upisala svetsku književnost na Filološkom fakultetu u Beogradu i završila ga u roku.

Dobila je posao za jednu produkciju u Tel Avivu, a danas retko dolazi u Srbiju. Pre tri godine došla je kako bi promovisala svoj roman i potom se vratila u Izrael.

tijana kondic
Tijana Kondić, Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

– Radim dva posla, držim plesne časove kubanske salse i radim projekte u produkciji. Nedavno sam završila veliki film jednog od najpoznatijih izraelskih reditelja. Teško je i naporno. Ali ako imate ambiciju, onda dogurate negde – započela je ona, prenosi Blic, pa dodala:

– Sve je teško. Krećete iz početka, sve. Bila sam ranije u Izraelu kao turista. Jedno je biti turista, a drugo je živeti tamo. Od jezika, kulture, koja je meni prijemčiva i bliska. Meni je to bio izazov, a ne nešto najteže. Gledala sam to pozitivno i upoznala sam tamo ljude iz celog sveta. Naučila novi jezik i stvari. Živim potpuno drugačiji život, ali to ne znači da mi ne nedostaju stvari iz Srbije, a posebno ljudi. Najteži deo je kada morate da vodite sami računa o sebi, u smislu da sama moram da se brinem o svemu i vodim računa da li ću preživeti. U Srbiji nisam to morala. Najteži trenutak mi je bio odlazak odavde, a nakon toga smrt mog oca, koja se dogodila samo dva meseca nakon mog odlaska u Tel Aviv.

tijana
Foto: Alo/Vladimir Marković

Ona je jednom prilikom i otkrila zbog čega je odabrala ovaj životni put.

– Književnost je vrlo bliska dramskoj i filmskoj umetnosti. Knjige sam oduvek volela, a i pisanje me je oduvek privlačilo. Mislim da je to bio prirodan sled mog izbora zvaničnog obrazovanja. Studije su mi dale širinu da umetnost naucim da posmatram kroz različite medije, ne samo kroz objektiv kamere – rekla je Tijana za Nova.rs jednom prilikom.

Izvor: Nova

Čuvena srpska glumica umrla kao beskućnica, a za supruga Zvonka Bogdana do smrti nije htela da čuje

0 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap