Magazin Poznati

Tika Stanić i lepa Jelena imaju dvoje dece, ali ona 30 godina odbija da se uda za njega (FOTO)

tihomir tika stanić
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumac Tihomir Tika Stanić je brojnim ulogama ostavio neizbrisiv trag u srpskoj i jugoslovenskoj kinematografiji, a njegova bogata  i plodonosna karijera traje duže od 40 godina.

Najpoznatije role ostvario je u Henriku IV“, „Divljem medu“ i „Svetom Georgiju“. Oživeo je lik Kralja Aleksandra u u seriji “Kraj dinastije Obrenović”, u filmovima Zdravka Šotre je uglavnom igrao naratora Stevana Sremca…

Međutim, uprkos popularnosti među obožavateljima, o njegovom privatnom životu se ne zna puno, a i slavni glumac nerado govori na tu temu.

Poznato je samo da je ljubav svog života upoznao na aerodromu, a baš zbog tolike tajnovitosti, svako Tikino pojavljivanje u javnosti privlači veliku pažnju poštovalaca njegovog rada.

Sa prvom suprugom ostao u odličnim odnosima

U proteklih desetak godina Tika je nizao sjajne uloge i čini se da je radio „punom parom“. Uprkos činjenici da je veoma posvećen glumi ne može se poreći da je slavni glumac uspeo da napravi savršen balans između privatnog i poslovnog života, piše zadovoljna.rs.

Naime, ljubavni život Tihomira Stanića je veoma interesantan. Pre svega jer je, kako i sam kaže, prvi brak, u koji je uplovio 1979. godine na drugoj godini fakulteta, završio uspešno. Sa bivšom suprugom, inače Belgijankom Lilijanom Luis Vermiš je u sjajnim odnosima.

– Moj brak pre ovog nije bio neuspešan. Bio je uspešan, samo je trajao deset godina. Jako je uspešan bio, i sad sam u jako dobrim odnosima sa bivšom ženom.

I posle sam išao u Belgiju. Desilo se tako da se završio taj brak. Upoznao sam Sofijinu majku, pa sam se zaljubio, zato je taj brak prekinut – rekao je glumac gostujući u jednoj emisiji.

Sudbonosni susret se pretvorio u prelepu ljubavnu priču

On je otkrio i da je njegovo poznanstvo sa drugom suprugom Jelenom Mijović promenilo mnogo toga.

– Upoznali smo se na aerodromu. Vraćao sam se sa festivala u Edinburgu. Postoji i snimak čak kad je upoznajem.

Rekli su mi: ‘Vidi, kako je lepa devojka’, i ja joj priđem. Neko iz ekipe koja je bila sa mnom je snimio, imam i dan danas to – ispričao je Tika.

Ljubavna priča Tihomira Stanića dogodila se pre 30 godina. Glumac se s radošću seća te 1992. godine kada je sa lepom Jelenom dobio prvu ćerku, Milenu Hanu, a jedanaest godina kasnije mezimicu Sofiju Nađu.

Ipak, sa Jelenom nikada nije ušao u brak.

– Jelena, moja sadašnja partnerka, neće da se uda za mene. Nedavno sam je ponovo zaprosio, odbila je – priznao je glumac, koji čini se neće prestati da pokušava, iako su oboje svesni da im papir ništa ne znači, piše Glossy.

Izvor: zadovoljna.rs, Glossy

Ćerka Tihomira Stanića učestvuje u Solidarnoj kuhinji i pomaže najugroženijim Beograđanima

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link