Balkan Magazin

Tea (7) poslala najtužnije pismo Dedu Mrazu: I ja bih sad plakala, al neću jer nisam plačka

Dečija iskrenost nas često razoruža, a nekada i rastuži – dokaz za to je pismo jedne srpske devojčice upućano Deda Mrazu, koje se širi društvenim mrežama.

“Dragi Deda Mraze, ove godine ništa ne želim. Pitaš se zašto? Jer niko ne želi da posluša šta ja želim i ja sam zbog toga tužna baš. Srećna Nova godina provedi se dobro”, napisala je devojčica Tea, koja ima sedam godina.

Zatim je ispod crteža figure koja plače dodala:

“I jako bih sada plakala ali neću jer nisam plačka”.

Ovo emotivno i slatko pismo mnoge je raznežilo – neki su se zapitali šta je uzrok tome što mala Tea želi da zaplače. Drugima je ovo pismo sumacija užasne 2020. godine, u kojoj su mnogi prolili dosta suza.

Mnogi su se divili i jakoj volji devojčice koja je čvrsto odlučila da neće biti plačka, a rečenica u kojoj želi Deda Mrazu dobar provod mnogima je najslađi deo pisma.

Iskreno pismo devojčice za samo nekoliko sati prikupilo je više od 2.500 lajkova i podeljeno je nekoliko stotina puta. Mnogi su podržali Teinu iskrenost, a verujemo da je i mnogo onih koji bi Deda Mrazu poručili isto što i Tea: „Srećna Nova godina, provedi se dobro“ – jer će uobičajene žurke povodom Dočeka ovog 31. decembra u gotovo svim zemljama sveta izostati zbog pandemije korona virusa.

Tviterašica koja je podelila ovo pismo je otkrila šta se, zapravo, krije iz Teine ljutnje.

– Tea je čitala prvo pismo koje je napisala Deda Mrazu i od njega tražila da joj donese šminku i neke sitnice za koje je još mala – kaže Teina tetka.

– Onda su joj roditelji rekli da to ne može da dobije. U ljutnji je odmah napisala drugo pismo, ali se već posle pet minuta razljutila i htela da ga baci. Majka joj nije dala i tako je pismo ostalo sačuvano. Juče sam otišla da ih vidim i sasvim slučajno ugledala to pismo na frižideru. Šokirala sam se kad sam pročitala i morala sam da ga podelim negde. Nismo očekivali da će ovako daleko dogurati, ali ljudi su baš delili. Izgleda da se i njima svidelo.

Zbog Mihajlovog pisma Deda Mrazu steže nas u grudima, a suze same teku (FOTO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

76 Shares
Share via
Copy link