Magazin

Zbog Mihajlovog pisma Deda Mrazu steže nas u grudima, a suze same teku (FOTO)

Polako nam se približava Nova godina. Vreme poklona i darivanja. Logično, praznicima se najviše raduju deca. Neka od njih već su napisala svoja pisma Deda Mrazu u kojem su izrazili svoje želje, a pismo jednog Mihajla rastužilo je mnogo.

Kada detetu damo mogućnost da samo bira poklon za Novu godinu, Božić ili rođendan, obično očekujemo da će od nas tražiti neku modernu igračku ili komad garderobe.

Međutim, ponekad njihove najveće želje nisu usmerene ka njima samima, već ka onima najmilijima.

Upravo zbog toga, pismo maloh ihajla oduševilo je i rastužilo sve one koji su imali prilike da vide njegovo pismo Deda Mrazu na društvenim mrežama.

Mališan po imenu Mihajlo, imao je samo jednu jedinu želju od Deda Mraza, a to je da njegov brat Kosta, ponovo čuje, zbog čega je zamolio sve ljude da mu pomognu.

Ovo toplo i sa puno ljubavi napisano pismo, pojavilo se juče na Tviteru, a svi oni koji su imali prilike da ga pročitaju, činili su to sa knedlom u grlu.

– Dragi Deda Mraze, meni ne moraš ništa ove godine da doneseš poklone za Novu godinu. Ja bih samo želeo da ljudi pomognu mom bratu da može da čuje. I ja i Kosta smo bili dobri ove godine! Mihajlo – napisao je ovaj mališan.

Možda najbolji opis emocija koje je Mihajlo izavao među ljudima koji su pročitali njegovu želju, može da posluži odgovor ispod slike od strane Tviteraša čiji nadimak na ovoj mreži glasi “Ivan Grozni”.

– Brate, steže me nešto u grudima kad ovo pročitah. Izuzetno mi je drago ako je “Deda Mraz” pomogao da se detetu ispuni želja, kao što pročitah u komentarima – napisao je on.

Šta se dogodi kada pismo Deda Mrazu greškom stigne Satani

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
31 Shares
Share via
Copy link