Magazin Poznati

Jugoslovenke su fantazirale o Čoli, a ove poznate dame uspele su da mu osvoje srce

zdravko čolić
Foto: Preuzeto sa Kurir.rs

Za Zdravkom Čolićem uzdisale su brojne Jugoslovenke. Hrlile su na njegove koncerte, vrištale čim bi izašao na scenu, a iako je poznati pevač krio svoj privatni život od očiju javnosti, šuškalo se da je bio predmet fantazija i među poznatim damama.

Mnoge devojke želele su da budu Čoline. Jedna od onih koja je uspela da ga zavede je glumica Jasna Ornela Beri. Za ovu vezu se nije znalo dok ona o tome nije progovorila, ali tek 47 godina nakon njihovog raskida, piše Kurir.

– Odlazili smo na Skenderiju, u Dom mladih. Družili smo se i tu sam se ja prvi put zaljubila. Svi mi imamo prve ljubavi i uvek će biti jedan deo u mom srcu koji je rezervisan samo za njega. Pogotovo zato što sam imala jedno predivno iskustvo koje ću pamtiti čitav život – istakla je glumica za bosanske medije.

Ono što se takođe držalo u tajnosti je Čolina evrovizijska afera s pevačicom grupe ABBA, Fridom, kad su oboje 1973. godine nastupali na tom festivalu. Tek kasnije je pevač progovorio o tome.

– Upoznavanje je palo za klavirom, osmesi i prostačka bosanska pitanja: „Š’a ima, stara?“ Posle je usledio poziv na vikend. Delovalo je obećavajuće, ali sam se ja nakon cele te trodnevne idile osetio upotrebljenim poput instant-supe. Skuvaš za pet minuta, pojedeš vruće i to je to. A sve je bilo tu: i brvnara i kamin i sveće i cveće, kockaste zavesice i stolnjaci, pečena riba u foliji s bademima i eterična ulja… Ali ona prava, jedinstvena, ludačka strast koja se desi između muškarca i žene je izostala. Nije bilo spontanosti, pa je sve izgledalo kao kad zakažeš vežbanje udvoje u teretani – prisetio se Čola jednom prilikom.

Četiri godine bio je u vezi s Jasnom Dulić, balerinom iz Lokica. Nakon nje sedam godina je voleo manekenku iz Rijeke, Elizabetu Vidas.

čola i lokice
Foto: Printscreen

Poslednja koju je osvojio postala mu je supruga. Aleksandru je upoznao u Makarskoj 1989. Venčali su se 1. maja 2001. u strogoj tajnosti. Imaju dve ćerke – Unu i Laru.

zdravko čolić i supruga aleksandra
Foto: Story

– To su te moje veze i s trećom nisam imao kud nego sam se oženio. Imao sam nekad strasne i kratke afere, ali nisu rezultirala dugim zabavljanjem – rekao je svojevremeno Čola.

Izvor: Kurir

Gde je danas i šta radi Ivana zbog koje je Čola promenio frizuru

Ekipa Luftike

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

35 Shares
Share via
Copy link