Magazin

“Udala sam se u Švajcarskoj za 40 godina starijeg, prodala za 5000€: Ne ponavljajte moju grešku”

Bašte kafića 2
Foto: Nenad Mihajlović / RAS Srbija

Srpkinja (30) koja je otišla u Švajcarsku, gde se i udala, u anonimnoj ispovesti otkrila je sve o ovom svom koraku, ali i posledicama te svoje odluke.

– Imam 30 godina, uskoro punim 31. Udata sam za čoveka koji je od mene stariji 40 godina. Sve je to počelo od bega od sirotinje. Upoznala sam ga kad sam čuvala decu u Švajcarskoj… – pričala je ona.

– Nisam ja ni ružna, ni glupa, ni… Imam završen fakultet. Završila sam ga magistraturom – ispričala je ona u svojoj ispovesti.

– Kada se sada osvrnem iza sebe, vidim da sam pobegla od svega što volim, da sam se “spasila” od svega za čime sada patim. Brojim dane kada ću u Srbiju. Kada odem u rodnu kuću, zagrlim sve što mi je godinama bolo oči. Čovek za koga sam se udala me obožava, umro bi na moj znak, bukvalno! Pomogao mi je oko kredita moje majke, oko dugova za struju u očevoj kući (naravno da sam dete razvedenih roditelja), oko dedine sahrane, bratu za ovo i ono… – priznaje ona.

– Vidite, ja sam zbog svega gore navedenog otišla u Švajcarsku da sa prvog drveta naberem lovu za sve to. To drvo sam našla odmah… ima 40 godina više od mene. Jeste on super, inteligencija, stav, maniri, visok, zgodan, ali star. Sve kad se skupi, pomogao mi je sa oko 5.000 evra. Sve ovo posle je bilo moje iživljavanje, zato što mi se moglo. Ja sam prodala sebe za 5.000 evra – priznaje ona.

– Bez obzira na celu situaciju, bez obzira što su vam možda i roditelji razvedeni, devojke, molim izdržite!!! Kajaćete se ako uradite kao ja. Ja želim i da se vratim, pa čak i godine da vratim. Ne prodajte se za nešto što je nekome mesečna plata. Ja samo igrom sreće nisam tamo neka javna elitna sponzoruša, koje čak i ja mogu u ovom kontekstu da pomenem. Izdržite dok dođe onaj pravi. Ne dajte sebe lako – poručila je ona svima u svojoj, anonimnoj ispovesti.

Izvor: Kurir

Jelena je žena-čudo koja je za 120 dana na intenzivnoj nezi 3 puta prevarila smrt

Čitajte Luftiku na Google vestima

108 Shares
108 Shares
Share via
Copy link