Magazin Novi Sad

Sutra počinje IT Sajam zapošljavanja

Prvi IT sajam zapošljavanja u Novom Sadu i događaj koji će okupiti novosadsku IT scenu, počinje sutra, 20. aprila, u 9 časova i 30 minuta, u Master centru Novosadskog sajma.

Neke od svetski poznatih predavača u IT industriji ITkonekt će ugostiti 20. i 21. aprila. IT stručnjaci u Novom Sadu će moći da slušaju kvalitetna predavanja o aktuelnim temama i tehnologijama u IT-ju i da se upoznaju sa nekim od najpoželjnijih poslodavaca u IT industriji u Novom Sadu. Osim toga, oni će moći da se zabave isprobavajući nove zanimljive sadržaje u oblasti VR-a, AR-a, NFC tehnologija i sl, i da dožive neka nova i neobična iskustva.

Prvi put u Novom Sadu – svetski IT predavači

Kreator CSS-a Hakon Wium Lie po prvi put dolazi u Srbiju i držaće predavanje u Novom Sadu. Takođe, u oba grada govoriće i Microsoft stručnjak za .net Jona Glloway, kao i bivši direktor razvoja u PayPalu Jonathan LeBlanc i drugi. Premijerno će se na ITkonekt konferenciji u Novom Sadu predstaviti i srpski startup koji je za manje od mesec dana dobio investiciju od milion dolara! U pitanju je novoosnovani Review.Network i njihov projekat zasnovan na blockchain-u. Review.Network je osmislio platformu koja rešava problem potrošača da procene da li je neka online preporuka za proizvod ili uslugu lažna ili istinita.

Od ideje do milion dolara za mesec dana

Ovo je jedinstvena prilika da programeri u svom gradu slušaju ovakve svetske IT stručnjake. Konferencija se održava u okviru događaja, a ulaz na konferencijski deo se naplaćuje.

Kompletan program i satnica ITkonekt događaja u Novom Sadu dostupni su OVDE.

Prvi IT Sajam zapošljavanja i konferenciju ITkonekt 2018 u Novom Sadu organizuje zajednica ITkonekt, uz pokroviteljstvo Continental Automotive. Kompanije sa kojima će posetioci još moći da se upoznaju su Schneider Electric DMS, Symphony, Microsoft Development Center Serbia, Exlrt, Vivify ideas, Intens, NTT Data, HTEC, Adecco Information Technology i drugi.

ITkonekt 2018 – Prvi put u Srbiji: Cela nedelja posvećena IT-ju

OGLAS

PARTNERI SAJTA


Share via
Copy link