Beograd Vesti

Najveći pe*er jučerašnjeg dana nasrnuo na devojku i šutnuo je s leđa (VIDEO)

sutnuo devojku

Jedan od demonstranata protiv “Evroprajda 2022” održanog juče (17. septembar) fizički je nasrnuo na devojku koja je krenula u šetnju i šutnuo je u leđa.

Na društvenim mrežama je osvanuo snimak na kome se vidi kako jedan od demonstranta, nakon verbalnog sukoba i uvreda, šutira devojku u leđa na “Evroprajdu 2022”.

“Samo na devojke… e to su vam dragi moji ljudi peder*ine, a ne ovi na gej paradi. Da sam brat ili otac ove devojke, našla bi ga makar na Novom Zelandu i šutirala u dupe dok ne počne da mu otpada koža sa istog”, navodi se u komentaru uz ovaj video.

Inače, do još jednog incidenta došlo je u blizini zgrade RTS-a kada su dve devojke prišle demonstrantima kako bi uslikale dešavanja, nakon čega je jedan izleteo iz mase i krenuo da ih udara po glavi.

U tom trentuku, taj deo nije bio obezbeđen policijom, a nakon napada, devojke su uspele da dođu do policijske patrole i daju izjavu, nakon čega im je rečeno da se udalje.

I novinarka Nova.rs bila je na meti napada. Naime, protivnici manifestacije “Evroprajd 2022”, gađali su novinarku portala Nova.rs flašom. Napad se dogodio u Resavskoj ulici.

Izvor: Nova

Vulin kaže da nije bilo šetnje za Prajd

Čitajte Luftiku na Google vestima

242 Shares
242 Shares
Share via
Copy link