Balkan Vesti

Oglasio se MUP Republike Srpske o ekipi koja „reketira pola Beograda“, pojavio se i drugi snimak njihove turneje

tupeša
Printscreen

Dok policija „utvrđuje okolnosti“, neartikulisana banda nastavlja svoju reketašku turneju pravdajući svoje ponašanje željom za „uručivanjem poklona deci svoga druga“. Prosto neverovatno da se ovakve horde slobodno kreću, da čitav region u neverici gleda i pita se ‘je li ovo moguće’, a da organi reda u nemoći uveravaju javnost da su „preduzete sve neophodne mere“.

Policijska uprava Doboj pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Doboj preduzima sve mere i radnje u cilju utvrđivanja okolnosti događaja koji su prikazani na video snimcima objavljenim na društvenim mrežama u kojima je prikazano preteće ponašanje grupe lica u nekoliko ugostiteljskih objekata na području Modriče, kao i utvrđivanja elemenata krivičnog dela.

Pomenuti snimak prikazuje kik-boksera Ljubana Hofmana Vidovića sa grupom muškaraca, kako upadaju u lokal i prete radnicima.

„Policijskoj stanici Modriča, kao ni Policijskoj upravi Doboj niko nije prijavio navedeni događaj koji je prikazan na video snimcima. Policijski službenici Policijske stanice Modriča su 31. oktobra ove godine operativnim radom na terenu uočili više nepoznatih lica koji se kretali u grupi na području Modriče, te su iste pozvali u Policijsku stanicu, utvrđen im je identitet. Lica su u izjavi naveli motiv dolaska na područje ove opštine. Tom prilikom izvršeni su pregledi navedenih lica, kao i vozila koja koriste isti i tom prilikom nisu pronađeni predmeti koji potiču iz prekršaja ili krivičnog dela“, navodi se u saopštenju i dodaje da su lica uz pratnju policijskih službenika napustili područje opštine Modriča u pravcu Šamca.

Prema nezvaničnim informacijama portala Glas Srpske, lica sa snimka su Ljuban Vidović Hofman i izvesni Vlado. Oni su navodno u Modriču došli da uruče poklone deci svog druga, prenosi Nova.rs.

Na snimku koji je juče objavljen na društvenoj mreži „X“, vidi se trenutak kada Ljuban Vidović upada u lokal sa grupom krupnijih muškaraca, a potom zahteva od radnika da preko telefona pozovu vlasnika. U jednom trenutku Hofman govori da je „Tupešin kum“.

Kik-bokser potom izgovara sledeće:

„Šta se radi ovde, gde je crv, crvić mali? Aj zovi ga!“.

Zatim piše nešto na papiru i naređuje radnicima da pomenuti papir drže na vratima lokala.

„Ovo da stoji na vratima, da je crv cinkaroš“, kaže Vidović.

Potom uzima telefon od radnika koji je zvao, kako se pretpostavlja, vlasnika i govori sledeće:

„Ej alo, ovde Hofman, kum Tupeše, gde je crvić mali? Ne znate? Slušaj ovamo, ostavio sam pismo jedno za njega ovde, nemoj neko da je skinuo s vrata ovo što sam napisao, je l ti jasno? Pola Beograda reketiramo, nemoj slučajno da je neko našeg brata Tupija u lošem kontekstu spomenuo. Je l jasno?“

Inače, na društvenim mrežama se pojavio još jedan snimak sa „turneje“ huligana u potrazi za „crvićem“.

Huligani nastavljaju turneju
byu/staima_nemanista inserbia

Mnogi su u neverici komentarisali želeći da veruju kako je reč o svojevrsnom skeču, ali nažalost svakim novim danom se čini da mi kao narod živimo u loše režiranoj horor komediji kojoj nema kraja.

Režimski huligani napali mladića na Partizanovoj tribini zbog majice „Vučiću ped*ru“

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Ako država, tužioci i milicija ne rade svoj posao, otkazi, ostavke a građani da uzmu pravdu u svoje ruke.
    Ovaj čopor degenerika bi trebalo izrešetati, niko ih ne bi žalio.

22 Shares
Share via
Copy link