Magazin

Superslatka tajna lepote vojvotkinje od Kembridža

Ne možemo a da ne zavidimo princezi Kejt Midlton, jer, iako se uvek u javnosti pojavljuje sa vrlo diksretnom šminkom, njena koža izgleda savršeno blistavo. I sad verovatno pretpostavljate da tajna njene lepote leži u preskupim kozmetičkim preparatima, a istina je izgleda sasvim suprotna. Kejtin tajni sastojak lepote je vrlo, vrlo sladak i dostupan – nesvesno je otkrila kozmetičarka koja brine o tome da ten vojvotkinje od Kembridža uvek bude perfektan.

vojvotkinja od kembridza

Tajna Kejtine lepote, po svemu sudeći, krije se u maski od, ni manje ni više, nutele! Da, da, dobro ste pročitali. Gostujući u jednoj emisiji, Debora Mičel, žena koja je bila zadužena da princezina koža i na dan venčanja, ali i na nedavno održanoj ceremoniji dodele nagrada Bafta, izgleda savršeno, otkrila je koja je maska iz kućne radinosti najdelotvornija, kad je u pitanju nega kože. To je upravo maska od nutele, šećera i balzama za usne, koja se zapravo kao piling nanese na celo lice.

Debora nije želela da imenuje klijentkinje koje koriste ovaj njen slatki “izum”, ali s obzirom na to da vodi računa o Kejtinoj lepoti, možemo da pretpostavimo da masku od nutele koristi i lepa supruga britanskog princa Vilijama. Debora radi i sa Viktorijom Bekam i Gvinet Paltrou, pa ne bi čudilo da je nutela i njihov tajni adut fenomenalnog izgleda kože.

Uputstva za savršen život

Angelina Čakširan

Novinarka, reporterka koja za 40 godina karijere uvek stiže tamo gde drugi nisu ni pomišljali da može da stigne. I uvek donese najluđe priče, sa jednakom energijom i zanosom. Više puta nagrađivana. Doživotno rokenrol!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

69 Shares
Share via
Copy link