marilyn-monroe-film
wikimedia.org
Magazin

Strogo čuvane fotografije M. Monro kriju jednu tajnu

Merilin Monro su voleli svi, ali ona je patila zbog nedostatka ljubavi. Iako njenih fotografija ima mnogo, nedavno su otkrivene strogo čuvane fotografije koje kriju još jednu tajnu o ovoj čuvenoj glumici.

merlin-monroe

Ona je patila zbog nesanice, ljubavi, nedostatka pažnje i usamljenosti. Umrla je mlada, dece nije imala, ali je mnogo volela decu. Fotografije koje je krila njena prijateljica  Frida Hal kriju još jednu tajnu. Na njima se vidi trudnički stomak glumice, međutimotac tog deteta nije bio Artur Miler, sa kojim je Merilin tada bila u braku već italijansko-francuski glumac Iv Montan. Iv i Merilin upoznali su se na snimanju filma Hajde da se volimo i ubrzo započeli aferu za koju su mnogi znali.

trudna-monro

Merilin je krila da je ostala u drugom stanju. „Frida je bila veoma ponosna na ove fotografije i na to što je čuvala tajnu svoje drugarice toliko godina. Ispričala je da je holivudska zvezda zatrudnela sa Montanom. Nije to bila pretpostavka već nešto u šta je bila sigurna“, rekao je Toni Majkls, kupac fotografija koji je živeo veoma blizu Fride.

m-monroe

Merilin Monro je tokom svog života imala veliku želju da se ostvari kao majka i imala je tri pobačaja. Patila je od endometrioze i imala jake bolove tokom ciklusa i poteškoća da zatrudni.

Više o ovoj poznatoj glumici pročitajte ovde

Luftika
Redakcija

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Tweet Share Share Follow