Pravi hipsteri vode računa o tome šta jedu, pa tako rade i hipsteri iz Novog Sada. Evo gde se oni hrane i šta jedu u našem gradu.
Nije lako postati hipster, jer morate dobro znati kako da se obučete, gde da izlazite, šta da slušate, kako da se ponašate i šta da jedete. Kako se hipsteri razlikuju od svih drugih, isto to se dešava i sa njihovom hranom. Nju ćete najlakše prepoznati i uočiti na društvenoj mreži Instagram. Njihova hrana je pre svega lepa na izgled, a koliko je ukusna procenite sami.
Pitali smo novosadskog hipstera Darka Brzicu gde se hrani u Novom Sadu i šta jede.
– Svakako da su to mesta poput Toster Bara gde jedem burgere, zatim Tehnologs gde biram hot dog, Paris de bistor ima dobar izbor kuvanih jela, Kamelot rebarca, a The Pub burgere i austrijske kobasice – objasnio je ovaj novosadski hipster.
Možda zbog hipstera, domaćih i strani, ne može više da vidite običnu hranu na Instagramu, jer sve više viđamo fotografije hrane u teglama, čašama, jer su obični tanjir, meso, povrće, salata postali prevaziđeni. Sve je zapravo krenulo od hipstera. Oni su bili ti koji su pokrenuli mnoštvo trendova na društvenim mrežama, kao i ovaj u vezi sa hranom. Mi smo istraživali kako izgleda obična, a kako hipsterska hrana u Novom Sadu.
Salata – normalna i hipsterska
I salata mora biti iz tegle.
Pecivo – normalno i hipstersko
Zašto pecivo mora biti normalne bolje kada može biti obojeno.
Limunada – normalna i hipsterska
Limunada ne sme biti samo od limuna, već sa jagodama i bosiljkom, pa tako limunada nije žuta već crvena.
Hleb – normalan i hipsterski (iz tegle)
A kako hipsteri prave hleb? Pa iz tegle.
Šta stranci treba da znaju o Novom Sadu
Dodaj komentar