putin
Printscreen
Uncategorized

Kome od najmoćnijih svetskih lidera najbolje stoji hipsterski stil (VIDEO)

Par godina unazad punđe su postale popularne i kod muškaraca. Štaviše, postale su masovni hit. Postoje oni koji zbog prirode posla kojim se bave moraju da se pridržavaju određenog koda i uglavnom ih izbegavaju. Među takvima su i političari…

A kako bi izgledali da mogu sebi da priušte izlet u „hipsterske“ vode?

Tu fotošop stupa na delo. Kretivci koji dobro barataju monatažom „ulepšali“ su najpoznatije svetske političare hit punđama.

Sve je počelo od frizure Donalda Trampa koje je već drugo u centru pažnje društvenih mreža, od teorija zavere da li je sva ta kosa čudnog oblika njegova ili je reč o tupeu ili možda perici, pa do ismevanja neobične frizure predsednika SAD.

Tviteraš koji se potpisivao kao „Fig Drewton“ našalio se na Trampov račun objavivši montažu američkog predsednika sa punđom, a Tviter je to dočekao sa oduševljenjem. Ubrzo je sajt „DesignCrowd“ organizovao takmičenje na internetu za najbolju montažu političara sa punđom, a kreativci širom sveta rado su se odazvali pozivu.

Ubrzo su svoje punđe dobili i Trampovi prethodnici Obama i Klinton, potom ruski predsednik Vladimir Putin i mnogi drugi.

Kome najbolje stoji?

Kako fotografija može da manipuliše?

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

SABRA