Magazin

Beskućnika preobratili u tipa za kojim se okreću na ulici (VIDEO)

Da je samo malo potrebno kako bismo usrećili nekoga i iz korena mu promenili život pokazuje ova simpatična priča koja nam dolazi iz Španije.

Hosea Antonio već 25 godina znaju kao beskućnika sa ulica Majorke. Sada je postao zgodni hipster za kojim se svi okreću ne shvatajući ko je zapravo on.

Kada je u salon La Salvaherija ušao zapuštenog izgleda, sede kose i brade nije ni pretpostavljao da će izaći kao potpuno druga osoba.

– Jebote, ovo je neverovatno, da li sam to ja?! Niko me neće prepoznati dok ne kažem ko sam – začuđeno je izjavio pošto se pogledao u ogledalo.

Odmah se iz salona uputio u fensi bar u kojem je honorarno radio i pomagao gostima da parkiraju automobil. Vlasnik bara mu je poslužio pivo ne pretpostavljajući ko se nalazi ispred njega.

klosar1

Inače, bivši električar Hose Antonio patio je od depresije što je ubrzo dovelo do toga da završi na ulici. Njegovu transformaciju odlučio je da zabeleži filmski producent Dr Filmgood i postavi je na Fejsbuk.

Zanimljivo je da je video nastao u julu 2015. godine, ali je tek pre nekoliko dana uz ovu interesantnu priču postao viralan.

Hose Antonio i dalje izlgeda lepo, osim što je vratio sedu kosu i bradu, ali više ne živi na ulici. Ipak, posao i dalje traži. Nakon što je jedna španska televizija emitovala prilog o njemu od kompanije koja je želela da ostane anonimna je dobio finansijsku pomoć.

– To nije bila samo promena izgleda. Ovo mi je promenilo život. Sada samo želim pristojan posao – rekao je.

El espiritu de la plaza

Todos tenemos una historia.. y esta es una de esas que vale la pena contar.Hoy la salvajería cumple 3 años, y queremos compartir con vosotros nuestro proyecto más personal.nuestro resumen de estos 3 años es; el rodearte de buenas personas te hace feliz!

Gepostet von La Salvajería am Montag, 13. März 2017

Nekada je kopala po kontejnerima, danas je vlasnica uspešne firme

BONUS VIDEO

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

85 Shares
Share via
Copy link