Magazin Svet

Svi su se upecali na priču o nasilniku koji je posekao 37 muških punđi za jedan dan

Odsecao punđe
Foto: dailynewsreported.com

Hipsterska subkultura je donela trend muških punđi, kada su brojni tipovi počeli da puštaju kosu i vezuje je na temenu, najčešće upotpunjujući izgled brojnim tetovažama i pirsinzima. Jednom muškarcu je očito „prekipelo“ od ovog modnog trenda, pa je odlučio da uzme stvari u svoje ruke, tačnije makaze, a zbog njegovog „poduhvata“ mogao bi da ga čeka poduži boravak iza rešetaka.

A sve ovo je „delo“ satiričnog sajta Daily News Reported, te ga tako treba i shvatiti.

Desetine oštećenih preplavilo policijsku stanicu

Naime, Krejg Ledbeter (33) završio je u pritvoru, nakon što su širom centra Los Anđelesa počeli da pristižu stizali izveštaji da je muškarac viđen kako pritrčava drugim tipovima i odseca im njihove punđe.

Desetine muškaraca je preplavilo policijsku stanicu kako bi podigli tužbu nakon što im je Ledbeter uklonio njihov ukras na vrhu glave, kojem su posvećivali toliko pažnje.

– Napao me je i agresivno uklonio moju punđu. Bio sam u strahu za sopstveni život zbog tog ludaka. Biće mi potrebne godine kako bih ponovo pustio kosu. Nadam se da će dobiti kaznu koju zaslužuje, pošto me je žestoko ranio – izjavila je jedna odnjegovih žrtava, prenosi Daily News Reported.

Tužilaštvo želi da njegov slučaj posluži za primer, preti mu preko 55 godina zatvora

Svaki napad može rezultirati kaznom od 18 meseci zatvora. To bi značilo neverovatnih 55 i po godina zatvora za Krejga, ako bude osuđen po svim optužbama koje mu se stavljaju na teret.

Nakon psihološke procene, okružni tužioci Los Anđelesa će odlučiti kako će dalje postupati.

Loša vest za Ledbetera je što se priča da planiraju da njegov slučaj posluži za primer, kako nekom drugom ne bi pala na pamet slična ideja.

– Ne možete da tako napadate ljude i da ne snosite posledice. Bukvalno je desetine muških života zauvek uništeno. Žrtve ovog čoveka u budućnosti čekaju godine terapije i ponovnog rasta kose.

Nadamo se da ćemo osujetiti težnje sledećeg teroriste koji čeka na svoj red, praveći primer od Krega Ledbetera – izjavio je Bendžamin Rivers, zamenik okružnog tužioca Los Anđelesa.

„Nisam uradio ništa loše, to je bila božja volja“

Dok je bio u pritvoru, novinari su mogli da čuju deo iskaza Ledbetera.

– Razgovarao sam jutros sa Gospodom. Rekao mi je da muškarci moraju prestanu da se predstavljaju kao žene. Poručio mi je da ću ja biti njegov vojnik, koji će raditi njegov posao na Zemlji. Nisam uradio ništa loše. To je bila božja volja – izjavio je pre nego što je otišao na psihološku procenu.

Lokalna fondacija „Kovrdže ljubavi“ počela je da prikuplja kosu, kako bi pokušala da napravi 37 veštačkih pletenica tj. punđi za žrtve. Pozvali su sve zainteresovane da doniraju kosu jednoj od njihovih poslovnica širom grada.

Izvor: Daily News Reported

Klinci ostavili naočare na podu muzeja, a ‘stručnjaci’ umislili umetnost (FOTO)

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
66 Shares
Share via
Copy link