Balkan Vesti

Srpskom rukometašu prerezan vrat na benzinskoj pumpi, uhapšena ženska osoba

337155375_955967075411989_3920244037149625335_n
Foto: FB, RK Drina Zvornik

Pokušaj ubistva mladog i perspektivnog rukometaša rukometnog kluba Drina iz Zvornika uzdrmao je javnost u Republici Srpskoj.

Jedna ženska osoba napala je i prerezala vrat Nikoli Tomiću 16. aprila u jutarnjim časovima, prava tragedija je srećom izbegnuta jer je Nikoli ukazana brza lekarska pomoć.

Napad je potvrdio i pomenuti rukometni klub, a njihovo saopštenje prenosimo u celosti:

„Povodom nemilog događaja koji je potresao naš klub, odlučili smo da se obratimo javnosti. Nažalost, ovoga puta se ne obraćamo povodom sportskih uspeha ili dešavanja. – Dana 16.4. 2023. godine, oko tri časa iza ponoći, policijski službenici Policijske stanice Zvornik lišili su slobode lice I.L. zbog pokušaja ubistva.

Hladnim oružjem napadnut je naš rukometaš Nikola Tomić koji je tom prilikom zadobio povrede u predelu vrata u vidu ozbiljne posekotine. Na našu sreću, ako se to srećom može nazvati, Nikola je nakon hladnokrvnog napada ubrzo zbrinut u JZU Bolnica Zvornik.

Iskreno se nadamo da će nadležne institucije najstrožije kazniti ovakav vid nasilničkog ponašanja. Bio je ovo napad na jednog mladog i perspektivnog sportistu, željnog igre i dokazivanja, a na njegovom mestu mogao je biti bilo kod od nas. Najiskrenije se nadamo da se ovakvo nešto više nikada neće ponoviti. Našem Nikoli želimo brz oporavak i da se što pre vidimo na parketu”, piše u saopštenju kluba.

O svemu je javnost izvestio i lokalni list „Faktor“.

„Policija u Zvorniku 16. aprila 2023. godine oko tri sata iza ponoći lišila je slobode I. L. iz Zvornika zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično delo pokušaj ubistva. Iz policije je navedeno da je prijavljen napad hladnim oružjem na Tomića ispred benzinske pumpe u ovom gradu. Mladi rukometaš je upućen na ukazivanje lekarske pomoći u zvorničku bolnicu, gde su mu konstatovane lake telesne povrede“.

Četvorica maloletnika osumnjičena za pokušaj ubistva u Bačkoj Palanci

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

58 Shares
Share via
Copy link