Novi Sad Vesti

Četvorica maloletnika osumnjičena za pokušaj ubistva u Bačkoj Palanci

policija
Foto: Mondo, ilustracija

Policija u Novom Sadu uhapsila je četvoricu maloletnika iz Bačke Palanke, osumnjičena za pokušaj ubistva 19-godišnjeg mladića.

U nedelju, 12. marta, oko 3 časa, ispred bačkopalanačke gimnazije, došlo je do nasilnog napada na 19-godišnjeg Jovana Janjića iz Gajdobre od strane četvorice huligana.

Kako saznaje portal BAP vesti, mladić je nakon večernjeg izlaska pratio devojku. Pozvali su taksi i čekali da dođe. U tom trenutku su prolazila dvojica maloletnika i počeli da ih provociraju. Zatim su maloletnici otišli i vratili se sa još dvojicom.

Nosili su sa sobom motke i bez ikakvog povoda počeli da udaraju Jovana i naneli mu teške povrede glave. Napad je prekinuo taksista koji je u međuvremenu stigao.

Mladić je ostao bez svesti. Hitna služba Doma zdravlja je brzo reagovala na poziv i on je brzo prevezen u Urgentni centar u Novom Sadu. Zadobio je prelom jagodične kosti, povredu u predelu oka i potres mozga, ali je sada u svesnom stanju.

Prebačen je na neurohirurgiju pri Kliničkom centru u Novom Sadu.

BAP vesti nezvanično saznaju da su napadači privedeni i da radi se o maloletnim licima. Takođe nezvanično, oni su izjavili da su “greškom” napali Jovana jer su ga “zamenili” sa drugom osobom.

Dodaje se da su dvojica uhapšenih maloletnika već u pritvoru, dok će druga dvojica biti privedena na saslušanje nadležnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu.

Izvor: BAP vesti, Nova

Maloletnik iz Novog Sada uhapšen zbog teškog prebijanja vršnjaka u centru grada

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
14 Shares
Share via
Copy link