Magazin

Srbin koji je u Nemačkoj ubio starice u rodnom selu živeo kao lord, nosio markirane stvari i vozio skupa kola

srbin-ubica-penzionerki-nemacka
Foto: nemačka policija, Privatna arhiva

Srpski državljanin D. J. (31) iz jednog vojvođanskog mesta, uhapšen je pre sedam dana u Nemačkoj zbog sumnje da je ubio penzionerke!

Nemačka policija, podsetimo, označila je Srbina kao serijskog lopova i ubicu, a uhapšen je po poternici koja je raspisana za njim. Nemački istražitelji su za sada prikupili brojne dokaze koje ga dovode u vezu sa ubistvima Hajdemari K. (77) i Gertraute N. (89), ali se proverava njegova umešanost u ubistvima još dve penzionerke iz istog kraja, predgrađa Švebiš Hola, prenosi Kurir.

– Uhapšeni D. J. živi na relaciji Srbija-Nemačka, a pre mesec dana bio je u rodnom kraju i tada je poveo porodicu sa sobom. Uvek kada dođe iz Švebiš Hala, gde je navodno ubio te nesrećne starice, dođe pun kao brod – kaže  sagovornik pomenutog medija i dodaje:

– Razbacuje se parama! Renovira dve kuće koje su mu kao vile i to po nekoliko puta. Kuće su mu opremljene po poslednjoj modi, a nameštaj je dovozio čak iz inostranstva. Svaki put bi iz Nemačke dolazio sa besnim novim kolima, koje radeći posao za koji se predstavljao nije bilo moguće.

Kako tvrdi izvor, koji je navodno upućen u život uhapšenog Srbina, D. J. je imao paravan za život u Srbiji.

– D. J. voli život na viskoj nozi i uvek je markirano obučen. Na svoja veselja uvek zove poznate pevače sa estrade da mu zabavljaju goste i hvali se time – kaže sagovornik i dodaje:

– U selu se bavio traktorima, naime, kupovao je stare traktore, skoro olupine stare 20 ili 30 godina, koje bi nakon remonta prodavao. Imao je paravan za život u Srbiji, a tako je krao i ubio starije bogate žene.

srbin-nemacka-ubistvo
Foto: Privatna arhiva

Meštani vojovđanskog sela kažu za Kurir da su se šokirali kad su videli njegovu fotografiju u novinama.

– Poslednji put sam ga video za praznike, pozdravili smo se i niko po njemu ne bi posumnjao da je on spreman da nekoga ubije – kaže jedan od komšija, dok komšinica dodaje:

– Kada sam videla foto-robot u novinama nisam mogla da verujem. Nekako sam mislila da grešim, iako je sve ukazivalo da je to on. Jako lepo živi ovde u selu, vidi se da imaju para, a sad znam i odakle taj novac. Jezivo mi je da je pljačkao bogate žene i uzimao njihove pare, a kamoli ubio.

Inače, da podsetimo, policija iz Nemačke proverava njegovu umešanost i u ubistvu žene (83), koje se dogodilo pre oko tri nedelje, ali i u ubistvu Elfrid Huhler (94) 2020. godine.

Srbin likvidirao 4 penzionerke iz Nemačke, tražio bogate i usamljene

89 Shares
Share via
Copy link