Magazin Svet

Srbin uhapšen zbog prevare u Nemačkoj, policija ne može da veruje šta mu je palo na pamet

nemacka-policija
Foto: Ilustracija/Reuters

Nemačka policija uhapsila 24-godišnjeg državljanina Srbije i njegovog 16-godišnjeg saradnika, zbog prevare na centralnoj železničkoj stanici u Bohumu, gradu na zapadu zemlje.

Oni su, prema navodima medija, varali ljude naplaćujući im korišćenje toaleta, a iz policije ističu da takav slučaj ne pamte.

– Nikada nismo imali ovakav slučaj – izjavila je portparolka policije.

Portal WAZ piše da su obojica negirala krivicu, tvrdeći da se ne poznaju i da su se slučajno sreli u toaletu. Dodaje se i da osumnjičeni tinejdžer ima nemačko državljanstvo.

Razotkriveni su u ponedeljak kada su zaposleni na železničkoj stanici pozvali policiju jer su im putnici prijavili da im neki sumnjivi muškarci naplaćuju korišćenje toaleta.

Osumnjičeni su navodno putnicima govorili da je glavni ulaz pokvaren i da u toalet mogu da uđu na zadnji ulaz, ali ako plate, prenosi Telegraf.

Privedeni državljanin Srbije i njegov saradnik odbacili su optužbe koje im se stavljaju na teret i tvrdili su da se ni ne poznaju, nego da su se „tek videli u toaletu“.

Mlađi prestupnik pušten je iz stanice nakon što je o svemu obaveštena njegova majka, dok je kod starijeg u džepu pronađeno 9 evra, za koje se sumnja da su stečeni na nelegan način, te su uzeti kao dokaz.

Sara je otišla u Nemačku da živi, sada neće da izađe iz kuće: Prljavi su na ulici, to je raspad sistema!

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

460 Shares
460 Shares
Share via
Copy link