Magazin

Sav gnev srpskog interneta sručio se na voditelje koji su Novaka nazvali se*onjom

australija-voditeljka
Printscreen/ Instagram/rebeccamaddern

U Australiji se desio veliki medijski skandal… Naime, tokom programa uživo dvoje novinara „Kanala 7“ vređali su Novaka Đokovića nazivajući ga lažovom i se***om.

Srbi nisu ostali dužni, pa su zasuli Instagram profil jednog od njih dvoje sa porukama podrške teniseru.

Srpski navijači su tokom čitavog procesa suđenja i zadržavanja Novaka u hotelu, bez telefona, novčanika, bodrili srpskog tenisera.

Nijednog trenutka nisu odstupili ili se udaljili od hotela i suda. Sada su istu praksu, navijačku, nastavili i putem društvenih mreža.

Izvesna novinarka, Rebeka Madern u programu uživo je sa svojim kolegom vređala Novaka, pa joj srpski navijači nisu ostali dužni, štaviše, fino su je počastili na njenom Instagram profilu.

Evo i nekih od komentara Noletovih navijača na profilu novinarke:

Povod: Svojevrstan skandal dogodio se dogodio uživo u programu „Kanala 7“, gde su između snimanja, očigledno nesvesni da su već uključeni u program, voditelji ove televizije izrekli niz uvreda na račun Novaka Đokovića.

– Kada pogledamo sve, Novak Đoković je lažljivi, podmukli, se**nja. Kako god da pogledaš nemoguće je da je samo on u pravu. Ne ideš okolo kada si pozitivan, to je slagao, sigurno je bio lažan test. I posle toga je otišao u Španiju, a iz svega će uspeti da se izvuče – razgovarali su između sebe ovaj gospodin i gospođa, ako se tako mogu nazvati.

Video je brzo postao viralan i pobrao je veliki broj negativnih reakcija, pri čemu su mnogi upitali za profesionalnost dvoje novinara, koji uvek treba da izveštavaju neutralno o čitavoj situaciji.

Izgleda da su te norme postale davno zaboravljene na „Kanalu 7“.

Otud i komentari Noletovih navijača.

Vedrana Rudan: Priča o Đokoviću je priča o Hitleru i posle Hitlera

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

127 Shares
127 Shares
Share via
Copy link