Magazin

Srbi prošli kroz pakao u Grčkoj, ostali bez torba, telefona, kamere…

Srpski turisti opljačkani su ispred marketa u Nikitiju na Sitoniji. Njima je neko otvorio automobil i iz gepeka izvadio dve torbe sa stvarima i tehnikom vrednom 2.000 evra, pišu beogradski mediji, a prenosi Tanjug.

Svoju priču srpski turisti su podelili na društvenoj mreži Facebook ne bi li upozorili druge turiste na ovakve opasnosti.

“Pretpostavljamo da nas je neko pratio i da je video šta nosimo sa sobom. Upozoravamo i podsećamo: nemojte ostavljati ništa vredno u automobilima, nijednu stvar koja bi lopovima mogla da privuče pažnju”, napisala je ova porodica.

Oštećeni turisti kažu da se krađa dogodila pre dva dana u ranim jutarnjim satima kada su stali ispred jednog marketa u mestu Nikiti i ušli unutra.

Ovaj trenutak su iskoristili lopovi i iz gepeka uzeli dve torbe sa go pro kamerom, dronom i telefonima.

“Vozimo Fiat Punto, tako da nam je to još jedan pokazatelj da nas je neko posmatrao. Slučaj smo prijavili policiji, ali ne očekujemo da će nam nešto biti vraćeno. Što je najgore, ovo nam je prvi put da ostavimo stvari u kolima. Auto su nam nekako otključali i otvorili gepek, bez tragova nasilja”, napisali su pokradeni turisti.

Važno UPOZORENJE za sve koji planiraju letovanje u Grčkoj

12 Shares
Share via
Copy link