Magazin Srbija

Naprednjaci danima okreću telefone, ako nisi za Vučića, umeju da podviknu

Omladina SNS Foto: TANJUG/ JADRANKA ILIC

SNS već danima u sklopu kampanje poziva građane da pita hoće li glasati za predsednika Aleksandra Vučića. Od tolikog posla stranački botovi su počeli da gube stprljenje, pa čak i viču na ljude.

Sve češće možemo da čujemo kako najveća stranka poziva građane (iako niko ne zna odakle im broj), te ih pita da li će glasati za SNS i predsednika Vučića 3. aprila.

Obično su šablonska pitanja, puna ljubaznosti i razumevanja budući da se i ovako skupljaju glasovi.

Sa druge strane, ima i onih koji su već izgubili strepljenje budući da svakog dana uznemiravanju građane, pa od sagovornika traže da jasno i glasno kažu da li podržavaju predsednika.

Ana P. (36), koja živi u Beogradu, rekla je da za portal Nova.rs da su i nju zvali članovi SNS, ali su bili prilično neljubazni u komunikaciji.

– Pozvali su me jutros posle 10 sati i pitali da li ću da glasam za SNS, na šta sam ja pitala odakle im moj broj – priča pomalo zbunjeno Ana za Nova.rs.

Umesto odgovora na pitanje koje je postavila, Ana kaže da joj se obratio neljubazan član stranke, koji je imao pomalo zapovednički ton.

– Odgovorite sa da ili ne, da završimo sa ovim. Prilično je to drsko bilo – kaže Ana i dodaje da je nakon toga spustila slušalicu.

Ona dodaje da je do sada niko nije zvao, ali da je čula od poznanika da su i njih kontaktirali u poslednjih nekoliko dana.

Kad naprednjačka centrala pogreši: Pre bih glasao za crnog đavola nego za Vučića! (VIDEO)

Izvor: Nova.rs

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

28 Shares
Share via
Copy link