Srbija Vesti

SNS advokat i narodni poslanik javno pretio smenjenoj tužiteljki Bojani Savović (VIDEO)

sns advokat pretnje

Članovi vladajuće SNS kao da polako gube kontrolu nad svojim postupcima i rečima, pa sve češće ne prezaju od javnih uvreda i pretnji.

Jedna od poslednjih koja je to osetila na svojoj koži je i tužiteljka Bojana Savović, a na društvenim mrežama se pojavio i snimak kako poslanik SNS-a Svetozar Vujačić preti i vređa tužiteljku.

Naime, tužiteljka Bojana Savović, koja je smenjena sa slučaja „EPS“ i to dan nakon hapšenja osumnjičenih, govorila je na tribini na Pravnom fakultetu na kojoj se pojavio i narodni poslanik naprednjaka Svetozar Vujačić.

– …ali koje je rutinsko, da se pravi godišnji raspored tužioca, da se tužiocima oduzimaju predmeti, da se daju nekim drugima, napravili čudo. U političkom smislu čudo. I videćete da ćete loše proći – istakao je Vujačić, obraćajući se prisutnoj tužiteljki, na opšte zaprepašćenje prisutnih.

Nije bio problem Vujačiću to što je sala u kojoj je govorila tužiteljka bila puna ljudi, niti što su ga snimale kamere. Toliki je nivo bezobrazluka i iluzije svemoći među naprednjacima, da strah od izgovoreni reči kod njih ne postoji.

Podsetimo, Bojana Savović je u ponedeljak na tribini na Pravnom fakultetu rekla da se nikada u istoriji tužilaštva nije dogodilo da tužilac bude sklonjen sa slučaja posle hapšenja osumnjičenih, a pre saslušanja.

– Ovde je rečeno da samostalnost tužioca može biti narušena od medija – rekla je Savović i dodala da ona oseća da je narušenja njena samostalnost davanjem lažnih izjava o njenom radu na predmetu.

Izvor: Direktno

Smenjena „neposlušna“ tužiteljka: „Za 20 godina karijere nisam ovo doživela“

Čitajte Luftiku na Google vestima

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

156 Shares
156 Shares
Share via
Copy link